PROMO Cum ne duce HALEP in SCHENGEN şi – EXCLUSIV - cand SCĂPĂM de VIZE pentru SUA, „Jocuri de Putere”

PROMO Cum ne duce HALEP in SCHENGEN şi – EXCLUSIV - cand SCĂPĂM de VIZE pentru SUA, „Jocuri de Putere”
Simona Halep a adus României o glorie interzisă politicienilor pe motiv de corupţie şi le-a fixat noi termene în dosarele “Schengen” si “Vize pentru SUA”. Există vreo legătură între sportivă şi mesajele senatorilor americani care au pus din nou tunurile pe cloaca dâmboviţeană?

În această seară, de la ora 22.00, Rareş Bogdan şi Mircea Geoană îţi aduc din Paris, de pe arena "Phillipe Chatrier" unde au fost alaturi de "Fenomenul Halep" informatii în exclusivitate despre dialogurile purtate de oficialii români în tribunele de la Roland Garros cu demnitari din toată lumea pe marginea steguleţelor roşii care ne ţin ţara la uşa libertăţii.

Vei afla de la unul dintre puţinii români în care SUA au încredere semnificaţia reală a ceremoniilor organizate cu ocazia aniversării debarcării din Normandia, care sunt firele nevăzute care îi leagă pe şefii de state din Europa şi pe Barrack Obama de Vladimir Putin, de ce a fost reales Assad preşedinte în Siria şi cum arată "trupele" războiului rece din Ucraina?

De ce este ocolită România de mişcările eurosceptice şi extremiste? Sunt ţinute sub control de americani, care au interesul unei zone stabile? Când ajungem, însă, la stabilitate economică si prosperitate?

Exclusiv - de ce va candida Geoană la alegerile prezidenţiale şi ce urmăreşte Dan Diaconescu "lipindu-se" de Victor Ponta. Are legătură cu căutarea candidatului dreptei?

Răspunsurile în această seară, de la Rares Bogdan şi Mircea Geoană, la "Jocuri de Putere" de la 22.00 la 24.00 într-un dialog fără ascunzisuri despre o tara care merita iubita, Romania!

 

Etichete
Comenteaza