Răzbunare totală pentru Barcelona. Messi și Rakitic ”au dat de pământ” cu Juventus VIDEO

Răzbunare totală pentru Barcelona. Messi și Rakitic ”au dat de pământ” cu Juventus VIDEO
FC Barcelona a început în forță noul sezon din Champions League. Catalanii s-au impus cu 3-0 în fața lui Juventus, marți, pe Camp Nou, în primul meci din Grupa D.

Formația de pe Camp Nou a deschis scorul în finalul primei reprize, prin Lionel Messi. Fotbalistul argentinian l-a executat pe Buffon în urma unui un-doi cu Suarez (45). Tot Messi a creat și faza golului de 2-0. Decarul Barcelonei a vrut să-i paseze în careu lui Suarez, Sturaro a blocat balonul, dar acțiunea a fost finalizată până la urmă de Rakitic (56). Messi i-a dat lovitura de grație finalistei din sezonul trecut după o lansare a lui Iniesta (69).

Barcelona și-a luat, astfel, revanșa în fața lui Juventus după eliminarea din sferturi în primăvara acestui an. Italienii câștigau atunci cu 3-0 la Torino și remizau 0-0 pe Camp Nou.

Cu dubla de marți, Messi a înscris primele goluri din carieră în poarta lui Buffon. Jucătorul sud-american a atins totodată borna 96 la numărul reușitelor din Champions League.

Catalanii ocupă primul loc în Grupa D, cu 3 puncte. Pe locul secund se află Sporting Lisabona, cu același punctaj, dar golaveraj mai slab. Fosta adversară a Stelei din play-off a trecut cu 3-2 de Olympiacos.

FC Barcelona - Juventus Torino 3-0 (1-0)

Au marcat: Messi (45, 69), Raktic (56)

Barcelona: Ter Stegen - Semedo, Pique, Umtiti, Alba - Rakitic, Busquets, Iniesta - Dembele, Suarez, Messi. Antrenor: Ernesto Valverde

Juventus: Buffon - De Sciglio, Barzagli, Benatia, Alex Sandro - Bentancur, Pjanic, Matuidi - Douglas Costa, Higuain, Dybala. Antrenor: Massimiliano Allegri

Arbitru: Damir Skomina (Slovenia)

Stadion: Camp Nou, Barcelona (Spania)

Comenteaza