Reacția lui Ștefan Gadola, după derapajul lui Varga: "Am fost șocat, eu n-am înjurat pe nimeni niciodată în așa fel! M-a sunat să își ceară scuze"

Reacția lui Ștefan Gadola, după derapajul lui Varga: "Am fost șocat, eu n-am înjurat pe nimeni niciodată în așa fel! M-a sunat să își ceară scuze"
| Foto: zf.ro

Omul de afaceri din Cluj spune că Neluțu Varga l-a sunat pentru a-și prezenta scuzele după ce l-a înjurat ca la ușa cortului în înregistrarea audio din avion.

După ce a prezentat în exclusivitate înregistrarea audio în care Nelu Varga, acționarul majoritar de la CFR Cluj îl înjura pe Ștefan Gadola, co-acționar al echipei din Gruia, ProSport l-a sunat contactat pe omul de afaceri clujean. Gadola a dezvăluit că a fost sunat de Varga, care i-a cerut scuze. 

"Varga m-a sunat să își ceară scuze, mi-a spus că îi pare rău și că era puțin obosit, să zicem așa ca să fim diplomați, pentru că tocmai vin de la o întâlnire diplomatică. A fost influențat și de anumiți oameni să creadă că EnergoBit ar fi ceva rău pentru club. Fiind acționari, noi avem tot dreptul să vorbim despre club. Niciodată n-am vrut să facem rău clubului. Știe și el asta. Din contră, noi am ajutat când au fost situații grele", a spus Ștefan Gadola pentru ProSport.

Întrebat despre ce a simțit în momentul în care a ascultat înregistrarea audio, Gadola a spus că a fost șocat. 

"Trebuie să fiu foarte sincer, am fost șocat! Mi-a spus că îi pare foarte rău. Eu l-am înțeles și i-am spus să aibă grijă de ce spune pentru că și noi ne simțim neplăcut, ca să nu spun jigniți. Eu n-am înjurat pe nimeni niciodată în așa fel! (...) Noi vom merge înainte ca acționari, avem anumite drepturi, le folosim. Ținem la club și nu vrem să facem rău clubului, circ și ceartă. Vrem să meargă frumos înainte", a precizat Gadola.

Comenteaza