Reconfirmat de Walter, Ogăraru anunță: "Nu am semnat pe 3 luni. Rezultatele vin în timp"

Reconfirmat de Walter, Ogăraru anunță:
George Ogăraru a strâns doar șase puncte cu "U" Cluj, dar are în continuare susținerea finanțatorului Florian Walter.

Mai mult, cei doi au stabilit strategia pentru partea a doua a campionatului. Mâine, pe Cluj Arena, vine Oțelul Galați, o altă echipă rănită, dar cu un traseu fără înfrângere în ultimele patru runde. 

"Am discutat cu patronul aspectele privind pregătirea de iarnă și ce se va întâmpla după această perioadă. Am făcut un plan până la sfârșitul campionatului. Nu resimt vreo presiune în plus. Dacă am fi știut să gestionăm câte două minute din meciurile cu CFR și cu Rapid, altul ar fi fost acum locul nostru în clasament. Când am venit aici, nu am semnat pe trei luni, am vorbit despre o strategie pe mai mulți ani. Când faci un plan, durează până apar rezultatele. Aș da exemplul lui Luis van Gaal (antrenorul lui Manchester United, n.red) care, după ce a făcut trasferuri de 250 de milioane de euro, a spus că abia după trei ani va câștiga titlul", a declarat Ogăraru. 

Jocul Oțelului de la Piatra Neamț l-a impresionat pe antrenorul Universității, dar acesta ia în calcul doar victoria la ultima partidă a turului pe Cluj Arena. Ardelenii au doar trei puncte avans față de formația lui Selymeș.

"Este un meci important pentru ambele echipe. Noi jucăm acasă, așadar, în mod normal, ar trebui să avem prima șansă. Credem într-o victorie. Oțelul vine după o partidă foarte bună la Piatra Neamț, în care și-a subordonat, practic, adversarul, iar statistica a fost zdrobitoare. Cernat e jucătorul-cheie de la ei, însă, mai sunt și alții. Cristea, Popescu, să nu uităm portarul (Hotoboc, n.red), care a făcut o partidă extraordinară. Ar fi trebuit să câștigăm la Astra, nu sunt genul de om care se mulțumește cu puțin. Echipa noastră joacă mai bine, s-au cristalizat relațiile și am speranțe mari", a adăugat antrenorul "studenților".

El nu-i va putea folosi pe Robert Veselovsky (accidentat), în timp ce Raul Ciupe e suspendat. În schimb, Danzell Gravenberch s-a antrenat astăzi normal, după accidentarea de la Giurgiu, dar prezența sa în lot pentru întâlnirea de mâine stă sub semnul întrebării. 

Partida de pe Cluj Arena e programată la ora 18:00 și va fi transmisă de Look TV.

"U" Cluj, echipa probabilă: Panagopoulos - Jovanovic, Skvorc, Ninu, Mușat - Costin, Cristocea - Mengolo, Stojanovic, Ceppelini - Lemnaru. 

 

 

Comenteaza