Revenirea din subsol poate începe la Piatra-Neamț. "Orice meci e ca o finală pentru noi"

Revenirea din subsol poate începe la Piatra-Neamț.
CFR va întâlni în prima etapă a returului pe Ceahlăul Piatra-Neamț, în deplasare. Antrenorul Eugen Trică speră să vină acasă cu toate cele 3 puncte puse în joc.

Prima etapă a returului este foarte importantă pentru echipa din Gruia, penalizată cu 24 de puncte din cauza datoriilor către foștii jucători și ajunsă pe ultimul loc în clasamentul Ligii 1. Aceasta trebuie să recupereze punctele pierdute pentru a se salva de la retrogradarea în liga secundă.

Din momentul ăsta, orice meci e ca o finală pentru noi. Întâlnim o echipă Ceahlăul despre care nu prea am multe cunoștințe. Au avut o pregătire în Italia, câteva meciuri amicale. Au schimbat și ei foarte multe în componența lotului. Sunt și la ei ceva probleme, dar v-am zis, noi suntem obligați să câștigăm toate meciurile și cel mai important meci este cel de la Piatra-Neamț.” a spus Eugen Trică.

Antrenorul are unele dificultăţi în alcătuirea primul 11. Jucătorii nou-veniţi nu au putut fi legitimaţi, Larie, Camora şi Tade sunt incerţi, Dore nu s-a întors încă după Cupa Africii. În cazul lui Larie, ar fi dramatic să nu poată intra, pentru că CFR nu are nicio rezervă cu o oarecare experienţă în Liga I pentru postul de fundaş central.

Echipa are o medie de vârstă foarte mică în acest retur, iar la acest lucru contribuie şi faptul că în lot au fost promovaţi mai mulţi juniori.

Echipa probabilă cu Ceahlăul Piatra-Neamț:

Mincă - T. Lopes, Larie, Ene, Camora - Muniru, Carp - Deac, Chanturia, Costea (Jazvic) - Tade (Jakolis).

În tur, clujenii s-au impus cu 4-0, datorită golurilor marcate de Tade (2), Costea şi Negruţ. CFR va juca în deplasarea de la Piatra-Neamț, luni, de la ora 18.00.

 

 

 

Comenteaza