ROMÂNIA - MUNTENEGRU LA CLUJ. Cum arată gazonul Cluj Arena cu trei zile înainte de meci FOTO

ROMÂNIA - MUNTENEGRU LA CLUJ. Cum arată gazonul Cluj Arena cu trei zile înainte de meci FOTO
Aşa se prezenta joi dimineaţa, 1 septembrie, gazonul de pe Cluj Arena. Mult mai bine decât zilele trecute, dar în continuare cu zone de pe care iarba lipseşte sau este foarte rară.

Terenul a fost inspectat de către trimisul special al UEFA, Chris Hague, alături de directorul societăţii Cluj Arena SA, Radu Raţiu. Cei doi s-au oprit în locurile cu iarbă mai rară şi au discutat despre soluţiile pentru ca gazonul să devină cât mai estetic la ora antrenamentelor oficiale. Sâmbătă seara, 3 septembrie, naţionalele României şi Muntenegrului au programate şedinţe de pregătire înaintea partidei de duminică, 4 septembrie 2016, ora 21:45.

"Nu va fi perfect, dar va fi bun", este, din informaţiile noastre, părerea lui Hague. "Gazonul se prezintă tot mai bine, de la zi la zi. Sâmbătă vom aplica un fertilizant foarte puternic, un cocktail care va îndesi iarba şi o va face să arate foarte bine", a declarat Raţiu.

Gazonul de pe stadionul din Parcul Central a fost distrus cu ocazia Untold, iar organizatorii festivalului au plătit 30.000 de euro pentru refacerea suprafeţei de joc. Meciul de fotbal România - Muntenegru, din grupa E a preliminariilor Campionatului Mondial 2018, va fi primul în care germanul Christoph Daum va sta pe banca tehnică a tricolorilor noştri.

Biletele costă între 35 şi 500 de lei. România - Muntenegru este abia al doilea meci internaţional interţări la fotbal care se organizează pe Cluj Arena, dar primul oficial. Precedentul a fost România - Spania (0-0), în 31 martie, dar acela a fost un meci de verificare.

Tricolorii au mai început o campanie de calificare la Cluj, în 2008. Atunci, pe stadionul din Gruia, România antrenată de Victor Piţurcă pierdea cu 0-3 în faţa Lituaniei.

VEZI ŞI Probleme de lot pentru Daum înaintea partidei cu Muntenegru de la Cluj

Comenteaza