România a bătut clar Ungaria la Billie Jean King Cup. Fetele noastre merg mai departe

România a bătut clar Ungaria la Billie Jean King Cup. Fetele noastre merg mai departe
| Foto: Echipa României de Fed Cup / digisport.ro

Ana Bogdan (două succese) şi Jaqueline Cristian şi-au câştigat meciurile din Billie Jean King Cup cu Ungaria şi au calificat România mai departe în competiţia pe echipe.

România conduce Ungaria cu 3-0 la general, după ce, sâmbătă, Ana Bogdan, 29 de ani, 48 WTA, a dispus de Panna Udvardy, 24 de ani, 83 WTA. Românica a învins cu 6-0, 6-2, după o oră şi 13 minute de joc.

Maghiarii au mizat în meciul cu Bogdan pe prospeţimea unei jucătoare care n-a evoluat deloc în meciurile de simplu de ieri.

Jaqueline Cristian a obţinut, ieri, o victorie uriaşă în Billie Jean King Cup şi a adus al doilea punct pentru România în disputa cu Ungaria, după ce a învins-o la Oradea pe Anna Bondar cu scorul de 6-2, 4-6, 7-6 (3), după două ore şi 36 de minute de joc.

Ana Bogdan a adus primul punct pentru România în confruntarea cu Ungaria din Billie Jean King Cup. Sportiva noastră s-a impus în faţa Dalmei Galfi, aflată pe locul 85 WTA. Bogdan s-a impus cu scorul de 6-1, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră şi 21 de minute de joc.

Comenteaza