România are un nou rege, scrie presa internațională

România are un nou rege, scrie presa internațională
Le Soleil îl consideră pe Lucian Bute noul rege al României. ”Noul rege a izbucnit în lacrimi când arbitrul a decis încheierea luptei. Croşeul său violent de stânga trimis direct în bărbie l-a adormit pe Mendy”, scrie ziarul francez.

"Vlad Ţepes a domnit la mijlocul secolului, iar Carol I în secolul 19. Dar începând de ieri (n.r. sâmbătă) România are un nou rege. Lucian Bute l-a învins prin KO pe Jean-Paul Mendy după 2 minute şi 48 de secunde din repriza a patra, în faţa a zece mii de oameni aflaţi în extaz la Romexpo. Noul rege a izbucnit în lacrimi când arbitrul a decis încheierea luptei. Croşeul său violent de stânga trimis direct în bărbie l-a adormit pe Mendy. Francezul a rămas secunde în şir întins cu faţa pe podea, în timp ce Bute a fost încoronat", a scris Le Soleil.

"Lucian Bute, maestru în România natală", a titrat Courrier Laval, care a continuat: "8.000 de fani nu s-au oprit niciun moment şi şi-au încurajat campionul care şi-a apărat centura şi titlul mondial pentru a opta oară".

 

Etichete
Comenteaza