România - Canada, record de spectatori la un meci de tenis în ţara noastră VIDEO

România - Canada, record de spectatori la un meci de tenis în ţara noastră VIDEO
Echipa Cluj-Napoca European City of Sport 2018 anunţă un record de spectatori la meciul România -Canada din Fed Cup, desfăşurat la Sala Polivalentă.

România a ajuns la barajul pentru promovarea în primul eşalon al Cupei Federaţiei după ce a învins în februarie reprezentativa Canadei (3-1), în Grupa Mondială II, alături de un public extraordinar în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Peste 15.000 de persoane au urmărit meciul de tenis România - Canada de la Cluj, un record de spectatori la un meci de tenis în ţara noastră.

 

Federaţia Română de Tenis a răspuns pozitiv invitației Primăriei Cluj-Napoca de a organiza în orașul nostru barajul cu Elveția, pentru accederea în Grupa Mondială 1 a Fed Cup.

În Sala Polivalentă de la Cluj se va disputa și meciul de Cupa Davis - Davis Cup by BNP Paribas - România - Maroc, din turul 2 al Grupei a II-a, zona Europa/Africa. Cupa Davis se joacă în acest an la Cluj în perioada 7-8 aprilie.

Echipa Cluj-Napoca European City of Sport 2018 a postat pe pagina sa de Facebook şi un material video cu atmosfera extraordinară din Sala Polivalentă de la meciul România - Canada.

 

Comenteaza