ROMÂNIA - DANEMARCA LA CLUJ. Declarație surprinzătoare a lui Daum: "Asta îmi doresc să văd"

ROMÂNIA - DANEMARCA LA CLUJ. Declarație surprinzătoare a lui Daum:
Selecționerul Naționalei, Christoph Daum, a comentat următorul meci al "tricolorilor" din preliminariile CM 2018, cu Danemarca, programat pe 26 martie la Cluj.

"Fiecare meci e decisiv. Așa a fost și până acum, la fel va fi și contra Danemarcei. Pentru mine este mai important să creez un stil de joc, cu care să se identifice toată lumea. Dacă ajungem la acest nivel, când jucăm atractiv, ofensiv, toți vor susține echipa națională. Vor vedea noi jucători tineri, schimbări cu care câteodată trebuie să fim răbdători, care nu aduc imediat rezultate, dar care arată că suntem pe drumul cel bun. Asta vreau să văd în meciul cu Danemarca, să arăt că lucrăm la acest lucru, avem nevoie de cele 3 puncte, dar trebuie să ne concentrăm mai mult la cum evoluăm, nu doar la rezultat. Dacă jucăm foarte bine, rezultatele și succesele vor veni", a spus Daum într-un interviu acordat pe FRF TV.

România ocupă locul 4 în Grupa E, cu 5 puncte după patru meciuri. Următorul joc al "tricolorilor" este programat pe 26 martie 2017, pe Cluj Arena, de la ora 21:45.

Christoph Daum (63 ani) se află pe banca Naționalei din 7 iulie 2016, având un bilanț de o victorie, 2 egaluri și tot atâtea înfrângeri.

Rezultatele României în primele patru jocuri din preliminariile CM 2018:

România - Muntenegru 1-1 (Adi Popa/ Jovetic)

Armenia - România 0-5 (Stancu - penalty, Popa, Marin, Stanciu, Chipciu)

Kazahstan - România 0-0

România - Polonia 0-3 (Grosicki, Lewandowski dublă)

Comenteaza