ROMÂNIA - UNGARIA. Ca la ei, la nimeni! Arsenalul fanilor unguri conține cuțite și mașini de tocat!

ROMÂNIA - UNGARIA. Ca la ei, la nimeni! Arsenalul fanilor unguri conține cuțite și mașini de tocat!
Site-ul hooliganstv.com a publicat o serie de fotografii cu arsenalul fanilor Ungariei din care nu lipsesc armele albe și, în premieră, mașinile de tocat!

Trei mii de unguri vor încerca mâine seară să facă față infernului de pe Arena Națională, acolo unde aproape toate cele 50.000 de bilete scoase la vânzare s-au epuizat. Înainte să pornească spre București, fanii unguri au postat pe internet arsenalul pregătit pentru meci, dar și câteva elemente-surpriză cu care, cred ei, vor păcăli vigilența forțelor de ordine. Astfel, pe lângă celebrele tricouri personalizate, bannere, stickere, petarde și fumigene, în fotografii apar inclusiv arme albe (interzise de ''Codul ultras") respectiv mașini de tocat carne!

"Se pare că va fi o zi încinsă în capitala României. Principalele brigăzi ale echipelor Ferencvaros, Ujpest, Debrecen, Kispest și Diósgyőr vin la București", scrie sursa citată, care prezintă o impresionantă galerie-foto pe care v-o redăm și noi. 

Anul trecut, înaintea meciului pe care România l-a câștigat cu 3-0 în fața Ungariei la București, ultrașii unguri au creat haos la sosirea în Gara de Nord, dar și în Centrul Vechi.

Etichete
Comenteaza