Sabău a anunțat cum va aborda jocul de la Galați: "Trebuie să punem mai multă presiune pe adversar"

Sabău a anunțat cum va aborda jocul de la Galați: "Trebuie să punem mai multă presiune pe adversar"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul a prefațat întâlnirea cu Oțelul, din primul baraj pentru preliminariile UEFA Conference League.

Învinși de două ori în doar câteva zile la Galați în urmă cu o lună, "studenții" își doresc revanșa în fața formației ce a pierdut recent finala Cupei României. Sabău speră la o atitudine mai bună din partea elevilor săi și așteaptă un joc mai consistent, care să îi ducă pe clujeni în următoarea manșă a barajului european.

"Avem nevoie de mai mult curaj și încredere că putem să câștigăm. Trebuie să punem mai multă presiune pe adversar. Avem nevoie de personalitate, jucătorii să își asume în zona de 16 m.

Nu trebuie să ne luăm la luptă. Chiar dacă nu știu dacă vor sta bine din punct de vedere fizic. A fost un consum, nu e ușor să gestionezi ce s-a întâmplat", a declarat antrenorul.

"Ne așteaptă un meci dificil, cu o echipă agresivă. Ne cunoaștem foarte bine, trebuie să tratăm meciul cu o atitudine bună și să jucăm și următorul baraj. Cu siguranță își vor găsi motivația.

Și vor încerca să spele din păcate. Trebuie să ne luăm și noi revanșa. Putem realiza un lucru mare, participarea în cupele europene, iar aceasta e motivația noastră", a spus și mijlocașul Ovidiu Bic.

Partida dintre Universitatea Cluj și Oțelul Galați se va disputa duminică, 19 mai, de la 14:30.

Comenteaza