Sala Polivalentă "împlinește" două milioane de spectatori

Sala Polivalentă
Sala Polivalentă din Cluj va atinge, cu ocazia FedCup, cifra de două milioane de spectatori.

Conducerea SC Sala Polivalentă SA a anunțat pe Facebook că, în 10 februarie, cu ocazia primei zile a întâlnirii România - Canada, din cadrul FedCup, va atinge cifra de două milioane de spectatori. E un total al participanților la evenimentele sportive și artistice care au avuc loc în clădirea multifuncțională din 2014 încoace.

"1.447 = 2.000.000 = PREMIU. Suntem cu ochii pe spectatori și îl căutăm pe norocosul care va fi premiat! După meciul de baschet U-BT - Belfius Mons-Hainaut (77-80), la care au participat 3.157 de spectatori, numărul total al musafirilor Sălii Polivalente a ajuns la 1.998.553. A devenit limpede că vom "împlini" 2.000.000 de spectatori cu ocazia meciului România-Canada, din cadrul FedCup. Drept urmare, vom fi la turnicheți sâmbătă, 10 februarie, și vom număra cu grijă, să nu îl ratăm pe vizitatorul 1.447 al zilei și 2.000.000 din octombrie 2014 încoace, pe care îl așteaptă un premiu-surpriză", se arată pe pagina de Facebook a Sălii Polivalente.

"Pentru FedCup, în acest moment, aproape toate biletele s-au epuizat, așa încât sala va fi plină. Nu se pune problema să avem sub 1.447 de spectatori; dimpotrivă, sunt convins că vom atinge un nou record de audiență la un eveniment sportiv cu ocazia meciurilor pe care le va juca la Cluj Simona Halep. Ne-am dorit să îl premiem pe spectatorul 2.000.000, întrucât cifra aceasta este un premiu și pentru noi, pentru eforturile noastre de a aduce în Sala Polivalentă evenimente de calitate, cu succes la public", a declarat Ionuț Rusu, directorul general al SC Sala Polivalentă SA.

Sala Polivalentă a fost inaugurată în octombrie 2014, iar primul mare eveniment pe care l-a găzduit a fost concertul James Blunt. De atunci, aici au cântat nume mari ale muzicii internaționale, ca Sting, Julio Iglesias, Jose Carerras, Lara Fabian (care revine în martie), Modern Talking, Untold Festival, iar evenimentele sportive au fost de nivel înalt: Eurobasket 2017, Campionatul European de gimnastică 2017, meciuri de FedCup și Cupa Davis, partide internaționale de handbal și baschet, iar următoarea provocare este un Campionat European de volei.

 

 

Comenteaza