Săndoi își dorește un rezultat pozitiv cu Țările de Joc, după eșecul cu Spania: "Așteptăm o evoluție mai bună"

Săndoi își dorește un rezultat pozitiv cu Țările de Joc, după eșecul cu Spania: "Așteptăm o evoluție mai bună"
| Foto: frf.ro

Naționala de tineret a României joacă al doilea joc de pregătire la Cluj-Napoca, primul fiind încheiat cu victoria ibericilor, scor 4-1.

Selecționata U21 se pregătește de un noul duel tare pe Cluj Arena, de această dată contra naționalei de tineret a Țărilor de Jos. Emil Săndoi și-a lăudat adversarii și modul în care evoluează, însă speră la un rezultat pozitiv din partea elevilor săi.

"O sa întâlnim din nou un adversar de calibru. Ne uitam la jucătorii pe care îi au pentru că valorează zeci de milioane și activează la echipe de Champions League și Europa League. E o țară care livrează jucători tineri celor mai bune campionate din Europa.

Vom întâlni un adversar foarte bun. Va fi o partidă dificilă. Este posibil să facem anumite schimbări, poate chiar și la nivelul sistemului de joc pentru a acoperi judicios anumite zone ale terenului pe care nu am reușit să le acoperim în meciul cu Spania.

În anumite sisteme avem un deficit de jucători pe anumite posturi în generația actuală. Ne dorim să vedem la lucru toți jucătorii. Așteptăm o evoluție mai bună, să nu mai avem ghinionul din primul joc", a declarat selecționerul naționalei de tineret.

Partida dintre România U21 și Țările de Jos U21 este programată marți, 27 septembrie, de la 18:00.

Comenteaza