Se încinge ringul: începe Turneul Internaţional de Box “Centura Transilvaniei”

Se încinge ringul: începe Turneul Internaţional de Box “Centura Transilvaniei”
Sala Sporturilor "Horia Demian" se va transforma între 23 şi 25 iulie într-un ring de luptă, cu ocazia celei de-a III-a ediţii a Turneului Internaţional de Box „Centura Transilvaniei”.

Pe parcursul celor trei zile de desfăşurare echipele de box ale Republicii Moldova (Raionul Hînceşti), Germaniei, Slovaciei şi Ungariei, precum şi numeroşi pugilişti profesionişti din peste 10 cluburi de box din România se vor lupta pentru a câştiga trofeul pus în joc. Meciurile vor începe joi şi vineri de la ora 17:00, în timp ce duminică vor debuta la ora 10:00.

De asemenea, în acest an turneul pregăteşte o premieră, atât din perspectiva sportivilor care vor lupta, cât şi din punct de vedere al modului în care au fost concepute galele. Astfel, confruntările pugilistice vor fi completate de o serie de spectacole muzicale susţinute, printre alţii, de interpretul de muzică populară Sergiu Sotelecan şi de orchestra Black Hats.

Evenimentul va beneficia de prezenţa unor personalităţi din lumea boxului românesc, precum Leonard Doroftei, fost campion mondial şi preşedinte al Federaţiei Române de Box, foştii campioni mondiali de box Mihai Leu şi Adrian Diaconu şi Valentin Silaghi, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Moscova din 1980 şi antrenor federal al reprezentativei Germaniei.

Turneul este organizat de Asociaţia Judeţeană de Box Cluj în parteneriat cu Consiliul Judeţean Cluj, Primăria municipiului Cluj-Napoca şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Cluj.

Comenteaza