Seară încinsă în Champions League. Barcelona, Juventus, Borussia și AS Monaco dau prima bătălie pentru semifinale

Seară încinsă în Champions League. Barcelona, Juventus, Borussia și AS Monaco dau prima bătălie pentru semifinale
Astăzi, de la ora 21:45, se joacă primele meciuri din sferturile Champions League. FC Barcelona întâlnește în deplasare pe Juventus Torino, iar Borussia Dortmund va evolua acasă cu AS Monaco.

Catalanii au ajuns până aici după ce au eliminat spectaculos PSG-ul. În tur, Barcelona pierduse cu 0-4 la Paris, dar în partida de pe Camp Nou a reușit să se impună cu 6-1, exact cât avea nevoie pentru a merge mai departe. Juventus a trecut de FC Porto după 2-0 și 1-0 în fața lusitanilor.

Borussia Dortmund a scos-o pe Benfica cu scorul de 4-1 la general. Prima manșă a fost adjudecată de portughezi la limită, dar în returul de pe Westfalenstadion, nemții au câștigat cu 4-0, calificându-se mai departe. AS Monaco a făcut pasul către sferturi după ce a lăsat-o acasă pe Manchester City. În prima manșă, englezii au câștigat cu 5-3, dar francezii au răsturnat soarta calificării în retur, când s-au impus cu 3-1.

Juventus - FC Barcelona se joacă în această seară, de la ora 21:45, pe Juventus Stadium din Torino. Borussia Dortmund - AS Monaco se va disputa de la aceeași oră, pe Westfalenstadion din Dortmund.

Program complet și televizări:

Juventus - FC Barcelona (ora 21:45, ProTV și Dolcesport 1)
Borussia Dortmund - AS Monaco (ora 21:45, Dolcesport 2)

Comenteaza