Sfârşit neaşteptat pentru un meci de handbal: arbitrul s-a ales cu timpanul spart

Sfârşit neaşteptat pentru un meci de handbal: arbitrul s-a ales cu timpanul spart
După nici 10 minute de joc, meciul de handbal a fost întrerupt. Şicanările între arbitru şi unul din jucători au depăşit orice limite, iar cei doi au ajuns la violenţă fizică.

Partida United Cluj - HT Planet, când meciul s-a încheiat prin minutul 10, după ce arbitrul a fost bătut! Tot incidentul a avut şi urmări nefericite: poliţia chemată la sală, declaraţii şi în final arbitrul Alexandru Petrean, cel care a fost lovit de un jucător, s-a ales cu o fisură de timpan, scrie prosport.ro.

"La un fault de joc care a părut mai dur din cauza forţei disproporţionate dintre cei doi, arbitrul a scos şi i-a arătat cartonaşul roşu. El s-a dus liniştit către arbitru, iar apoi i-a dat o palmă. Nu ştiu ce i-a răspuns, pentru că i-a mai dat o palmă. Meciul s-a oprit, noi am pierdut la masa verde, iar domnul arbitru l-a reclamat pe colegul nostru la Poliţie. Regretăm ce s-a întâmplat, colegul şi-a cerut scuze faţă de noi. A fost al 7-lea an la rând când am organizat această competiţie, dar a fost şi pentru ultima oară", a declarat Amalia Ciucă, fondatoarea echipei de handbal mixt United Cluj.

Conform aceleiaşi surse, jucătorii din echipa de handbal mixt United Cluj au susţinul că atitudinea arbitrului nu a fost una corespunzătoare pe timpul minutelor de joc şi că acesta ar fi "fost arogant şi a luat decizii numai într-o direcţie, deşi anumite faze au fost flagrante".

După cele întâmplate, la faţa locului a fost nevoie de interveniţa oamenilor legii. Conform reprezentanţilor IPJ Cluj, politiştii aflaţi la faţa locului au dat îndrumările legale - mai exact, victima ar fi putut să scoată un certificat medico-legal şi să îl reclame pe bătăuş. În momentul la faţă nu există niciun fel de plângere depusă.

 

Etichete
Comenteaza