Video Sibiul vibrează în alb și negru. Show al "Șepcilor roșii" în centru

Sibiul vibrează în alb și negru. Show al "Șepcilor roșii" în centru
| Foto: ZIUA de Cluj

Piața Mare din Sibiu a fost locul de întâlnire al fanilor Universității Cluj înaintea jocului cu Sepsi OSK. 

De 8 ani așteaptă suporterii echipei clujene o nouă finală a Cupei României și de 58 de ani un nou trofeu. Câteva ore ii mai despart de un nou posibil moment de bucurie, iar centrul Sibiului a fost locul unde fanii au ales să își așeze tabăra înaintea partidei cu Sepsi OSK. 

Timp de ore bune, în Piața Mare au răsunat vocile a sute de oameni care speră să își vadă visul îndeplinit în aceasta seară. 

Sibienii s-au strâns să admire spectacolul pus în scenă de "Șepcile roșii" , iar printre fani a putut fi zărit și fostul campion al României, Tibi Bălan, care și-a adus aminte de copilărie, atunci când evolua la juniorii Universității Cluj și era prezent în galerie la fiecare meci. 

La fel ca centrul orașului, drumul spre Sibiu a fost luat cu asalt de suporteri, care așteaptă cu nerăbdare startul finalei, peste 8.000 de fani clujeni fiind așteptați la partida din această seară.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza