Simona Halep, în tribunele meciului România-Spania de Cupă Davis

Simona Halep, în tribunele meciului România-Spania de Cupă Davis
Simona Halep se va afla în tribunele Sălii Polivalente din Cluj-Napoca la meciul de Cupă Davis dintre România şi Spania.

"De aici, plec direct la Cluj-Napoca să-i susțin pe jucătorii români în meciul de Cupa Davis", a declarat Halep, la BRD Bucharest Open (WTA).

Amintim că sportiva a fost prezentă ultima dată în capitala Transilvaniei în luna aprilie a acestui an, atunci când a făcut parte din echipa României în meciul de Fed Cup disputat cu Germania. România a ieşit dramatic din Grupa Mondială, cu un scor final de 1-4.

Întâlnirea România - Spania, în turul 2 al Grupei I, Zona Europa/Africa, din cadrul Cupei Davis, va avea loc între 15-17 iulie. Spaniolii sunt convinşi că vor câştiga meciul. La rândul lor, tenismenii români spun că sunt în formă şi pregătiţi să obţină trei puncte.

Partida de la Cluj-Napoca se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele două meciuri de simplu se vor disputa vineri, 15 iulie, meciul de dublu va avea loc sâmbătă, 16 iulie, iar duminică, 17 iulie, celelalte două meciuri de simplu.

Lotul României: Marius Copil, Adrian Ungur, Horia Tecău, Florin Mergea

Lotul Spaniei: Roberto Bautista-Agut, Feliciano Lopez, Pablo Carreno-Busta, Marc Lopez

Comenteaza