Simpatii împărţite la CFR pentru finala Europa League

Simpatii împărţite la CFR pentru finala Europa League
Finala competiţiei de fotbal Europa League, din această seară, este privită cu interes de mai mulţi din jucătorii echipei CFR Cluj şi de finanţatorul clubului de fotbal.

„Ţin cu Braga, pentru că sunt de mic fan al Benficăi, care este rivala lui Porto. Oricum, FC Porto este o echipă puternică, se anunţă un meci interesant", a precizat portughezul Cadu, sosit la CFR de la o echipă portugheză, Boavista Porto.

Finanţatorul Arpad Paszkany s-a declarat susţinător al campioanei Portugaliei: „Ţin cu Porto, pentru că acolo joacă Pereira (fost component al echipei CFR-ului, n.red.)", a punctat Paszkany. De precizat că echipa CFR Cluj mai deţine 20% din drepturile de transfer ale fotbalistului uruguayan.

Fundaşul Ionuţ Rada este şi el susţinător al lui Porto „Îmi doresc ca Săpunaru să câştige trofeul, ar fi o mândrie pentru noi", a precizat Rada, fost coleg, la Rapid, cu Cristian Săpunaru, în prezent la FC Porto.

Finala Europa League se va disputa deseară, de la ora 21.45, între FC Porto şi Braga. Meciul va fi transmis în direct de Pro Tv.

 

Comenteaza