Sorin Cârţu: De Zerbi nu joacă mai mult pentru că e accidentat

Sorin Cârţu: De Zerbi nu joacă mai mult pentru că e accidentat
Antrenorul echipei CFR Cluj, Sorin Cârţu, a precizat că italianul de Zerbi nu poate juca deocamdată o repriză sau chiar un meci întreg deoarece "este accidentat", iar intervalul scurt la care se joacă meciurile nu îi permite să îşi refacă condiţia atletică.
„V-am mai spus, De Zerbi este accidentat. În discuţiile mele cu el nu îşi asumă responsabilitatea de a juca un meci întreg sau 45 de minute. L-am întrebat, cât poţi, cât merge?. Nu poţi să vii la un jucător după nu ştiu câte zile de accidentare şi tu îl bagi în teren. În primul rând că nu poate să ducă ritmul respectiv şi în al doilea nu e corect faţă de ceilalţi, mai ai 18, mai ai 20 de jucători. Ei nu se pregătesc? Ei ce să facă?”, a răspuns Cârţu, la întrebările adrsate de ziarişti la conferinţa de presă organizată după meciul de ieri seară, dintre CFR Cluj şi FC Braşov.

În opinia tehnicianului, De Zerbi va putea juca mai mult în timp, pe măsură ce îşi va reface condiţia fizică, subliniind că în condiţile în care echipa joacă la interval de trei zile el nu poate acumula din punct de vedere fizic.

Mijlocaşul italian Roberto De Zerbi a fost transferat pentru doi ani de CFR Cluj în actualul sezon, de la Napoli, însă acesta nu a ecfctuat ptregătirea de vară, până ce a fost operfectat transferul.

CFR Cluj a câştigat cu 4-0 meciul câştigat ieri cu FC Braşov. Italianul De Zerrbi a reuşit un gol extraordinar, după un şut la vinclu din lovitură liberă.

Comenteaza