Spectacol în noua Sală Polivalentă între echipele de fotbal și baschet ale Universității GALERIE FOTO

Spectacol în noua Sală Polivalentă între echipele de fotbal și baschet ale Universității GALERIE FOTO
Cele două echipe ale “alb-negrilor” le-au oferit o surpriză fanilor veniți la sală cu prilejul aniversării a 95 de ani de existență a clubului Universitatea.

Astfel cele două echipe “studențești” au jucat între ele o partidă de baschet și una de fotbal.

Evenimentul a început cu partida de baschet în cadrul căreia actorii principali au fost Pablo Ceppelini și Petar Jovanovic, care și-au demonstrat talentul în sportul cu mingea la coș. La un moment dat Jovanovic și Cuic și-au schimbat tricourile, făcând rocada în teren pentru restabilirea echilibrului partidei. Trupa lui Ogăraru și-a luat revanșa la jocul de fotbal, unde  “studenții” și-au arătat calitățile, avându-l în rol principal pe același Ceppelini.

Golgheterul echipei din sezonul trecut, Vali Lemnaru, a luat mănușile și tricoul de portar, arătându-și reale calități pentru acest post, având câteva intervenții spectaculoase.

“Poate dacă era ieri la meciul cu turcii, poate câștigam. Noi am crescut cu sportul cu mingea și după școală mergeam afară să jucăm orice: handbal, fotbal, baschet. Jos pălăria pentru Peter că a arătat performanță foarte bună la baschet. Astăzi a câștigat U Cluj, după mult timp din păcate. E mare păcat că nu am reușit nici noi, nici ei o performanță bună în campionatul nostru și e păcat față de fani și de oraș. Promitem că în viitor va fi mai bine”, a spus Cuic.

Noi am demonstrat că știm și fotbal și baschet și în viitor sperăm să reușim o performanță bună. Am jucat baschet când am fost mic din plăcere, dar îmi place. La noi în Serbia baschetul e primul sport după fotbal. Pentru Ceppelini așteptăm să vină oferte de la U Cluj“, au fost cuvintele lui Petar Jovanovic.

“Am fost alături de U BT și la alte meciuri pentru că nouă ne place baschetul și în primul rând ne place Universitatea, echipa de baschet a Universității. Încercăm să ne aducem și noi suportul așa cum putem să-și îndeplinească obiectivul. O să-l avem în vedere pe Lemnaru ca și portar în cazul în care se acidenteaz portarii”, a mărturisit antrenorul Universității, George Ogăraru.   

 

Baschet - echipele de start

FC U Cluj: Ciupe, Ceppelini, Ducu Ninu, P. Jovanovic, Veselovsky

U-BT: Mandache, Barnette, Curtis Millage, Silvășan, Baciu.

Fotbal - echipele de start

FC U Cluj: Niculescu - Ciupe, Raul Costin, Ceppelini, Kovacs, Lemnaru, Paulinho. Au mai jucat: Stojanovic, Lungu, Ogăraru, Jovanovic, Skvorc, Groenendijk, Liviu Ciucă

U-BT: Bobo Pintea - Cuic, Silvășan, Mandache, Resteman, Medvedj, Filip Mihajlovic. Au mai jucat: Baciu, Jucan, Nandor, Gheorghe

 

Comenteaza