Sports Festival 2022. Nume uriașe ale sportului vin la Cluj-Napoca

Sports Festival 2022. Nume uriașe ale sportului vin la Cluj-Napoca
| Foto: Sports Festival

Cea de-a treia ediție a celui mai important eveniment din România dedicat sportului aduce în fața publicului fotbaliști campioni mondiali și europeni, dar și jucători de tenis cu titluri de Grand Slam în palmares.

După o pauză de doi ani, Sports Festival revine în perioada 9-12 iunie la Cluj-Napoca, iar cei prezenți vor avea parte de un adevărat regal sportiv. Timp de 4 zile, nume mari ale sportului mondial vor fi prezente la Cluj.

Două momente importante vor marca ediția din acest an a festivalului: meciurile de retragere ale lui Horia Tecău și Adrian Mutu. În plus, cei care vor participa la Sports Festival 2022 au ocazia să îl întâlnească pe cel mai în vogă antrenor de tenis al momentului, Patrick Mouratoglou, cel care și-a asumat misiunea de a o readuce pe Simona Halep în top, să contribuie la Crosul Super Eroilor sau să își cultive pasiunea pentru o gamă largă de sporturi.

Sports Festival Cluj ziua 1 – 9 iunie

Evenimentul începe joi, când, pe lângă cursurile de inițiere în peste 20 de sporturi, care vor fi disponibile tuturor gratuit în toate cele patru zile de festival, cei prezenți vor putea asista la un concert Hazard, iar spre seară meciul din Nations League dintre Portugalia și Cehia va fi proiectat pe platoul de la Cluj Arena. Mai mult, zona de distracție și de mâncare va fi deschisă pe tot parcursul zilei pe Aleea Stadionului.

Program Sports Festival 2022

Sports Festival Cluj ziua 2 – 10 iunie

Tenisul va fi elementul central al zilei de vineri. Începând cu 16:30, Patrick Mouratoglou va susține un masterclass în BT Arena, care mai apoi va fi gazda meciului de retragere a lui Horia Tecău. Vicecampionul olimpic va fi alături de fostul său partener la dublu, suedezul Robert Lindstedt, Andrei Pavel și Simona Halep.

Program Sports Festival 2022

Sports Festival Cluj ziua 3 – 11 iunie

Dimineața zilei de sâmbătă aduce la Cluj-Napoca Crosul Super Eroilor, eveniment caritabil la care vor participa mai multe vedete și care susține inițiativa “Spitale Publice din Bani Privați”. Participanții se pot înscrie la una dintre cele 4 probe ale competiției: Pro (10k), Beginner (5k), Family Run (3k) și Kids Race (400 m). Startul se va da la ora 08.30, de pe Cluj Arena.

Pe parcursul zilei va avea loc și Parada cluburilor sportive, iar seara se încheie cu un concert Antonia și vizionarea meciului România – Finlanda din Nations League.

Program Sports Festival 2022

Sports Festival Cluj ziua 4 – 12 iunie

Ultima zi a Sports Festival 2022 este dedicată meciului de retragere a lui Adrian Mutu. Campionii mondiali Fabio Cannavaro și Luca Toni, dar și nume importante din istoria naționalei României, precum Gheroghe Hagi, Adrian Ilie și Bogdan Stelea vor evolua pe Cluj Arena.

Program Sports Festival 2022

Biletele pentru cel mai important eveniment din România dedicate sportului pot fi achiziționate accesând entertix.ro. De asemenea, tichetele sunt disponibile și la standul Sports Festival din Iulius Mall.

Comenteaza