Stadionul lui CFR Cluj își va extinde capacitatea

Stadionul lui CFR Cluj își va extinde capacitatea
Arena din Gruia își va mări capacitatea în viitorul apropiat. Anunțul a fost făcut de managerul sportiv al ”feroviarilor”, Bogdan Mara.

Planul de modernizare a stadionului prevede consolidarea peluzei, care a fost închisă din motive de securitate, și construirea unei alte peluze în partea dinspre stradă.

"Se lucrează la tot felul de proiecte cu firma care a creat stadionul. Vom consolida peluza în care avem acum restricţii şi încercăm de anul viitor să mai facem o peluză şi în partea cealaltă. Acolo vom ridica peluza imediat de după gardul din spatele terenului şi poate chiar să intrăm şi un pic în şosea", a spus Mara, la Digisport.

Stadionul lui CFR Cluj are 23.500 de locuri și a fost modernizat ultima dată în 2008, cu ocazia primei participări a echipei în grupele Champions League.

Printre cele mai importante evenimente care au avut loc aici în ultimii ani se numără duelurile cu Chelsea (0-0, 2008), AS Roma (1-3, 2008), FC Basel (2-1, 2010), Bayern Munchen (0-4, 2010), Manchester United (1-2, 2012) sau Internazionale Milano (0-3, 2013).

Comenteaza