Video Suporterii i-au băgat în ședință pe jucătorii de la “U” Cluj. Fanii le-au cerut socoteală pentru evoluțiile din acest sezon

Suporterii i-au băgat în ședință pe jucătorii de la “U” Cluj. Fanii le-au cerut socoteală pentru evoluțiile din acest sezon

Mai mulți suporteri ai Universității Cluj s-au strâns în fața stadionului, după înfrângerea suferită de “studenți”, scor 2-1, în compania lui Metaloglobus.

Rezultatele negative din actuala stagune și evoluțiile slabe ale jucătorilor au afectat serios relația dintre fanii “Șepcilor roșii” și echipă. Înfrângerea din prelungiri cu Metaloglobus suferită de clujeni chiar pe teren propriu a fost picătura care a umplut paharul pentru suporteri. Mai mulți susținători ai echipei s-au strâns în fața stadionului la finalul partidei și au cerut demisii în masă, dar și o altă atitudine din partea jucătorilor. În plus, fanii au acuzat strategia din perioada de transferuri și faptul că “studenții” au luat mai mulți jucători de la marea rivală, CFR.

Fotbaliștii au venit în fața suporterilor, iar veteranii Goga și Florescu au fost cei care au discutat cu fanii nemulțumiți. În plus, antrenorul Adrian Falub le-a explicat care e strategia clubului pe termen lung, însă fanii au plecat supărați acasă.

Comenteaza