Exclusiv Surpriză pe tabloul principal la Transylvania Open 2022. Jucătoare din Top 5, așteptată la Cluj!

Surpriză pe tabloul principal la Transylvania Open 2022. Jucătoare din Top 5, așteptată la Cluj!
| Foto: facebook.com/TransylvaniaOpen

Organizatorii competiției se află în discuții cu una dintre sportivele aflate la vârful ierarhiei WTA.

Deși turneul WTA 250 de la Cluj-Napoca are deja nume importante pe lista de start, directorul competiției, Patrick Ciorcilă, a anunțat o adevărată lovitură. Una dintre jucătoarele aflate în Top 5 WTA ar putea fi prezentă pe tabloul principal la Transylvania Open 2022.

"Negociem și suntem în discuții foarte avansate cu o jucătoare de Top 5 mondial, care ar putea primi un wild card. A avut recent un rezultat extraordinar la US Open. Depindem de starea ei fizică și psihică puțin, pentru că acum e angrenată la un alt turneu, dar sunt șanse foarte mari să vină la Cluj.

Ar duce turneul nostru la un alt nivel. Dacă nu va veni, probabil acel wild card va merge către Irina Bara. Deci oricare variantă va fi atractivă pentru public", a spus la ZIUA Live Patrick Ciorcilă, are a evitat să dea alte detalii.

Cele trei nume care se potrivesc descrierii oferite de directorul turneului sunt Aryna Sabalenka (5 WTA), semifinalistă la US Open, Ons Jabeur (2 WTA), finalistă la US Open, și liderul mondial Iga Swiatek, cea care a câștigat turneul din Statele Unite ale Americii.

loading...
Comenteaza