Surpriză pentru fanii lui "U" la meciul cu Viitorul

Surpriză pentru fanii lui
Universitatea Cluj se află în acest moment pe locul 13 cu 11 puncte, unul retrogradabil, la doar un punct distanţă faţă de poziţia a 12-a care asigură menţinerea în prima ligă fotbalistică a ţării, unde în acest moment se află Ceahlăul la egalitate de puncte cu Viitorul, despărţite de golaveraj.

În aceste condiţii întâlnirea de sâmbătă contra echipei lui Gică Hagi, o contracandidată la salvarea de la retrogradare, devinde una extrem de importantă pentru trupa pregătită de George Ogăraru.

Dată fiind situaţia jucătorii au nevoie de sprijinul fanilor din tribune, iar conducerea clubului a pregătit o surpriză celor care vor decide să fie prezenţi pe stadion.

Astfel, fiecare al 100-lea cumpărător de bilet la meciul conra echipei FC Viitorul va primi cadou un DVD cu documentarul "Povestea "U", realizat de către Televiziunea Română. 

Preţurile biletelor, care vor fi puse în vânzare începând de joi, vor fi următoarele:

Peluză - 10 lei

Tribuna a II-a - 20 de lei.

Tribuna I - 30 de lei.

Zona VIP, etaj 4 - 50 de lei.

Zona VIP, etaj 3 - 60 de lei.

Zona VIP, etaj 2 - 100 de lei.

Elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de 50 la sută reducere, la tribunele I şi II, în sectoarele special amenajate: 2A2, respectiv 2S1. Reducerea este valabilă exclusiv pe baza carnetului de elev/student, vizat la zi, respectiv pe baza cuponului de pensie.

Copiii sub 7 ani vor beneficia de acces gratuit în sectorul 2M2, de la tribuna a II-a, însoţiţi de un adult. În baza unui act doveditor, copiii vor primi un bilet cu valoare zero de la casa de bilete de la Cluj Arena.

Partida "U" Cluj - FC Viitorul, din cadrul etapei a XII-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, 25 octombrie, de la ora 18.30.

 

 

Comenteaza