Tempestini luptă în week-end-ul următor în Rusia pentru Cupa Europei de Est

Tempestini luptă în week-end-ul următor în Rusia pentru Cupa Europei de Est
Pilotul Marco Tempestini şi copilotul Dorin Pulpea, din cadrul echipei Napoca Rally Academy, vor participa în perioada 15-17 octombrie la ultima etapă din cadrul Cupei Europei de Est
Aflaţi în prezent pe locul 2 în clsamentul general, cei doi pot obţine un nou titlu, după cel obţinut anul trecut, dacă vor reuşi să devanseze cu 20 de puncte echipajul care conduce competiţia.

O victorie în Rusia este punctată cu 440 de puncte, precizează reprezentanţii echipei Napoca Rally Academy.

Tempestini şi Pulpea au participat vineri şi sâmbătă la Raliul iaşiului dar au fost nevoiţi să abandonze. Cei doi nu reuşit să termine astfel măcar jumătate din raliurile programate în cadrul Campionatului Naţional de Raliuri, ediţia 2010.

“Pe probele din prima zi (din cadrul Raliului Iaşiului, n.red.) am pus totuşi la punct setările pentru Rusia şi timpii obţinuţi au fost buni, chiar dacă nu ne-am asumat niciun risc, ceea ce ne dă încredere pentru Cupa Europei de Est. Ideea era însă să nu abandonăm şi să avem măcar 50% din raliurile interne terminate. Nu a fost aşa, în acest sezon ne-am clasat în doar trei etape şi în cinci am abandonat, este cel mai slab rezultat din cariera mea ca pilot. După ce ne vom bucura în Rusia aşa cum speram, trebuie să avem nişte discuţii, să stabilim împreună cu echipa tehnică nişte chestiuni organizatorice, pentru că aşa nu este ok”, a prcizat Tempestini.
Comenteaza