Tenis de masă: Echipele României s-au calificat, la Cluj-Napoca, în optimi la Europenele de cadeţi şi juniori

Tenis de masă: Echipele României s-au calificat, la Cluj-Napoca,  în optimi la Europenele de cadeţi şi juniori

Echipele României s-au calificat în optimi la Campionatele Europene de tenis de masă pentru cadeţi şi juniori de la Cluj-Napoca, la încheierea partidelor din grupe.

La juniori, România a învins Turcia în ultima partidă cu 3-0, prin punctele aduse de Rareş Şipoş, 3-1 cu Tugay Yilmaz, de Cristian Pletea, 3-1 cu Bilal Selim Tok, şi de Dragoş Oprea, 3-0 cu Ali Kan Seker.

Tricolorii au câştigat Grupa A, cu 6 puncte, după trei victorii, urmată de Polonia, Slovacia şi Turcia.

La junioare, România a dispus de Spania cu 3-0. Tania Plăian a învins-o pe Ana Garcia cu 3-0, Andreea Dragoman a dispus de Alba Fernandez cu 3-1, iar Andreea Huduşan a trecut de Andrea Perez cu 3-1.

Cu un singur succes, România a ocupat locul secund, cu 4 puncte, după Franţa, 6 puncte, devansând Germania, 4 puncte, şi Spania, 4 puncte.

La cadete, România a învins Italia cu 3-0, după ce Elena Zaharia a trecut de Miriam Carnovale cu 3-0, Luciana Mitrofan a dispus de Aurora Cicuttini cu 3-0, iar Irina Rus şi Ioana Sîngeorgzan s-au impus cu 3-0 în faţa cuplului Nicole Arlia/Gaia Smargiassi.

România a ocupat primul loc, cu 6 puncte, urmată de Rep. Moldova, 4 puncte, Italia, 4 puncte, Belgia, 4 puncte.

La cadeţi (nivelul 2), România a învins Serbia cu 3-0. Darius Movileanu a dispus de Jovan Jockov cu 3-1, Andrei Tomică l-a învins pe Djordje Petrovic cu 3-1, iar Iulian Chiriţă şi Dragoş Bujor i-au întrecut pe Jovan Jockov şi pe Djordje Petrovic cu 3-2.

România a câştigat Grupa E, cu 4 puncte, urmată de Serbia, 3 puncte, şi Bulgaria, 2 p, calificându-se în play-off.

Etichete
Comenteaza