Tragere la sorţi cu noroc pentru CFR în Cupă

Tragere la sorţi cu noroc pentru CFR în Cupă
CFR Cluj va întâlni ASA Târgu Mureş în penultima manşă a Cupei României. Cea de-a doua semifinală va aduce faţă în faţă Steaua şi Dinamo, într-un derby de tradiţie al fotbalului românesc.

Două meciuri o mai despart pe CFR Cluj de finala Cupei României, a cărei câştigătoare va evolua în sezonul viitor în Europa League. Sorţii au decis astăzi, la Casa Fotbalului, ca adversarul din semifinală să fie ASA Târgu Mureş.

Chiar dacă în clasamentul Ligii I CFR ocuupă doar locul 10, cu 24 de puncte, în timp ce mureşenii sunt pe 6, cu 35 de puncte şi şanse mari să prindă play-off-ul, din punct de vedere al palmaresului din Cupă elevii antrenaţi de portughezul Antonio Conceicao pornesc ca favoriţi.

Primul meci va avea loc în 3 martie, în deplasare, urmând ca returul să aibă loc pe 21 aprilie, în Gruia.

Clujenii au disputat patru finale şi au câștigat de 3 ori Cupa României. Ultimul trofeu l-au obţinut în 2010, după ce au învins în finală FC Vaslui (0-0 după prelungiri, 5-4 la penalty-uri). În actuala ediţie a Cupei, CFR Cluj a trecut în şeisprezecimi de CS Balotești (1-0 după prelungiri), de FC Viitorul II în optimi (1-0) şi de CSMS Iași în sferturi (2-1).

Adversarii echipei din Gruia se pot lăuda doar cu un sfert de finală în Cupa României, performanţă obţinută sezonul trecut. Până să dea piept cu CFR Cluj, ASA Târgu Mureş a depăşit Bucovina Pojorâta (4-1), SC Bacău (1-0), şi ACS Poli Timișoara (1-1 după 120 de minute, 7-6 la penalty-uri).

În perioada 20 ianuarie - 3 februarie, CFR Cluj are pregătit un cantonament în Cipru, unde va disputa o serie de 4 meciuri amicale, după următorul program:

  • 24 ianuarie, ora 15:00 - CFR Cluj - Tom Tomsk (Rus)
  • 27 ianuarie, ora 15:00 - CFR Cluj - Kuban Krasnodar (Rus)
  • 30 ianuarie, ora 15:00 - CFR Cluj - FC Ural (Rus)
  • 02 februarie, ora 17:00 - CFR Cluj - FK Atlantas (Lit)
Clujenii au primul meci în campionat în 13 februarie, în deplasare cu Astra Giurgiu.

 

Comenteaza