Trofeul Carpați revine la Cluj. O campioană mondială printre participante

Trofeul Carpați revine la Cluj. O campioană mondială printre participante
A 47-a ediție a Trofeului Carpați la handbal feminin va fi găzduită, cel mai probabil, de Sala Polivalentă.

Handbalistele lui Gheorghe Tadici s-au pregătit în Sala Polivalentă pentru Campionatul European din Ungaria și Croația, iar la anul vor reveni la Cluj. 

De această dată cu ocazia Trofeului Carpați, competiție la care adversarii României vor fi unul și unul: campioana mondială Brazilia, Germania și, posibil, Danemarca. Ediția din 2015 ar fi a treisprezecea pe care o găzduiește Clujul din 1959 încoace. Ea se va derula în perioada 19-21 martie.

"Va veni Brazilia, va veni Germania și, posibil, Danemarca. Mai mult ca sigur, 99%, turneul va fi la Cluj, în noua sală de acolo. Este o sală care merită să găzduiască un asemenea turneu. Aștept un public numeros, dacă ne gândim la toate vedetele care vor fi pe teren", a declarat președintele Federației Române de Handbal, Alexandru Dedu, la TVR  2. 

"Condițiile pe care le oferă Sala Polivalentă din Cluj sunt excelente. Cu siguranță vom reveni acolo", a fost promisiunea lansată de antrenorul "tricolorelor", Gheorghe Tadici, înaintea plecării spre Ungaria. 

Trofeul Carpați este un turneu amical organizat de FRH, la care participă, pe bază de invitație, diverse echipe naționale. 

Comenteaza