U-BT cu gândul la noi trofee după victoria din Supercupă: “Trebuie să rămânem concentrați și să muncim în continuare”

U-BT cu gândul la noi trofee după victoria din Supercupă: “Trebuie să rămânem concentrați și să muncim în continuare”
| Foto: u-bt.ro

Formația clujeană a reușit să cucerească primul trofeu al sezonului, după ce s-a impus în fața celor de la CSO Voluntari, scor 89-82.

După calificarea în grupele Basketball Champions League, U-BT a continuat seria victoriilor și în plan intern și a reușit să câștige primul trofeu al sezonului, Supercupa României, împotriva ilfovenilor de la CSO Voluntari.

“Sunt bucuros că am reușit să câștigăm. În primul rând, mă bucur pentru băieți foarte mult. Venim după un turneu complicat din punct de vedere emoțional. Îmi era frică de acest meci. Am jucat cu o echipă puternică, ambițioasă. Mă gândeam la motivația băieților mei. Nu e ușor să întorci de la Atena calificat și să dai în continuare totul pe teren.

Din fericire, am reușit să facem acest lucru. Îi felicit pe băieți. Am întâmpinat și anumite probleme cu accidentările. Dustin Hogue nu a evoluat deloc astăzi, are o mică problemă la genunchi. El nu s-a antrenat de când ne-am întors de la Atena. Băieții au suplinit foarte bine absența lui.

Țin să îi felicit în special pe tinerii Luca Colceag și Ștefan Grasu, ei au avut o evoluție entuziasmantă din punctul meu de vedere. Ne-am putut baza pe ei.

Mergem mai departe, este doar începutul sezonului. Trebuie să rămânem concentrați, să muncim în continuare și să evităm alte accidentări, pentru că asta ne poate trage în jos.

Țin să le mulțumesc și fanilor care au venit de la Cluj-Napoca. Nu au fost într-un număr extrem de mare, însă le-am simțit prezența. Este extrem de important pentru noi să știm că jucăm pentru fani și că sunt alături de noi. Îi așteptăm la sală la Cluj-Napoca”, a spus antrenorul celor de la U-BT.

“A fost grozav, am reușit să câștigăm primul trofeu al sezonului. Suntem foarte bucuroși. Am întâlnit o echipă bună, care a înscris multe aruncări dificile. Respectivele aruncări i-au ținut în meci.

De partea cealaltă, noi am arătat un baschet bun, însă știm că au existat și momente în care nu am strălucit. Mai sunt multe meciuri și multe antranamente pentru a progresa. Sper să ne descurcăm bine și în viitoarele partide cu Steaua.

Ulterior va mai fi timp să ne pregătim. Sunt bucuros că am primit titlul de MVP, dar a fost un efort al echipei. Am pasat, ne-am ajutat reciproc și am jucat bine împreună”, a declarat Andrija Stipanovic, autor a 17 puncte.

Comenteaza