U-BT vrea să se desprindă și mai mult de celelalte contracandidate. "Studenții" vor da piept cu BC Timișoara

U-BT vrea să se desprindă și mai mult de celelalte contracandidate.
U-BT Cluj va evolua în deplasare cu BC Timișoara, duminică, de la ora 18:20, în cadrul etapei a treia din faza secundă a sezonului regulat.

"Alb-negrii" vor da piept cu bănățenii pentru a treia oară în acest sezon. În duelurile din prima fază a sezonului regulat, clujenii s-au impus cu 97-82, respectiv 98-81.

"Pentru noi, urmează meciul de la Timișoara, unul pe care ne dorim să îl câștigăm. Nu ne permitem să ne relaxăm, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, trebuie să rămânem concentrați pe ceea ce ce avem de făcut, să jucăm un baschet de calitate, atât în apărare, ceea ce nu s-a prea întâmplat la meciul cu Pitești, cât și în atac și apoi vor veni și alte victorii", a declarat antrenorul Universității, Mihai Silvășan, pe site-ul clubului.

"Este, cu siguranță, un sentiment plăcut când câștigi, dar mai avem mult de muncit până la final, trebuie să rămânem concentrați la fiecare meci și, după victoria cu Pitești, acum ne gândim doar la partida următoare, cea de la Timișoara, pe care ne dorim să o câștigăm", a spus Filip Adamovic.

U-BT este lider în Grupa 1-6, cu 38 puncte, având posibilitatea de a se desprinde la 7 puncte de locul secund în cazul unei victorii la Timișoara. De partea cealaltă, formația de pe Bega este pe 6, cu doar 30 puncte. În ultima rundă, echipa lui Silvășan s-a impus cu 94-84 în fața lui BCMU Pitești, iar Timișoara a cedat cu 73-92 pe terenul campioanei CSM Oradea.

BC Timișoara - U-BT Cluj se joacă duminică seara, de la ora 18:20, la Sala Sporturilor "Constantin Jude" din Timișoara. Întâlnirea va putea fi urmărită în direct pe Digisport 3.

Comenteaza