"U" Cluj a câștigat procesul cu Ionel Ganea. Reacția antrenorului

FC Universitatea Cluj a câștigat procesul cu fostul său antrenor, Ionel Ganea, care trebuie să returneze suma de 60.000 de euro.

Curtea de Apel Suceava a dat câștig de cauză Universității Cluj în litigiul cu Ionel Ganea, fostul antrenor al echipei, scrie site-ul oficial al clubului

Instanța a decis, vineri, printr-o decizie definitivă și irevocabilă, ca Ionel Ganea să returneze către club suma de 60.000 de euro, dat fiind faptul că aceasta nu a fost trecută în tabelul definitiv de creanțe. 

Problemele lui Ganea nu se opresc aici. "Curtea de Apel Galaţi a anulat hotărârea Curţii de Apel Cluj care, în primăvara acestuia an, a admis în totalitate o constestaţie a fostului antrenor, repunându-l pe acesta în drepturi. Universitatea Cluj a cerut revizuirea hotărârii la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, care a trimis dosarul spre rejudecare la Curtea de Apel Galaţi. Instanţa din sudul Moldovei a decis, astfel, că desfacerea contractului de muncă a lui Ionel Ganea a fost în corcondanţă cu prevederile legale, obligându-l, totodată, pe fostul antrenor să restituie salariile primite în perioada septembrie - decembrie 2013", mai scrie sursa citată. 

Ganea a fost antrenorul "Șepcilor roșii" în perioada februarie - octombrie 2013. 

Reacția "ganezului"

În replică, Ionel Ganea îi cere noului președinte al României, Klaus Iohannis, "să intre puternic în această speță a luptei împotriva corupției". 

"Fac apel la preşedintele Klaus Iohannis să intre puternic în această speţă a luptei împotriva corupţiei, fiindcă s-a mers prea departe şi ar fi bine s-o pornească din zona Moldovei. Sunt foarte mulţi cu influenţe politice care mută cazurile acolo întrucât acolo există o anumită influenţă «roşie». Eu aveam un proces cu "U" Cluj, iar ei au pus această speţă pe site-ul oficial, deşi eu mă judecasem cu Raul Ciupe, care era creditor acolo. Şi-au dat arama pe faţă.

De ce nu menţionează că eu am de luat 190.000 de euro de la "U" Cluj sau că am câştigat 7-8 procese în civil şi tot atâtea la FRF? Se încurajează corupţii, chiar şi judecătorul Lică Pruteanu face acest lucru. "U" Cluj e clubul cu cele mai multe cazuri financiare în Liga 1, acest lucru chiar nu vă spune nimic?", a reacționat antrenorul, potrivit gsp.ro.

Comenteaza