“U” Cluj, a doua înfrângere în trei zile

“U” Cluj, a doua înfrângere în trei zile
| Foto: foto facebook.com/uclujhandbal

Echipa de handbal feminin a pierdut în derby-ul regional cu CSM Bistrița, scor 23-27.

Tensiunea partidei s-a văzut încă din start, iar cele două echipe nu au reușit să marcheze în primele 4 minute de joc. Evoluția portarului Universității, Ionica Munteanu, a contribuit la jocul bun al elevelor lui Alin Bondar în prima parte a meciului. "Studentele" s-au apărat agresiv și adversarele nu au reușit să treacă de defensiva clujeană. După 10 minute scorul era 3-2, iar la jumătatea reprizei, tebela indica 4-4. În ciuda eforturilor Anei Maria Berbece, care a reuțit 4 goluri, scorul pauzei fost 11-12 pentru CSM Bistrița.

Deși echipa vizitatoare a avut două goluri avans la începutul reprizei secunde,cele două echipe au mers cap la cap până în ultimele minute, la fel ca și cele două galerii care au creat o atmosferă superbă. Mihaela Ani-Senocico a impulsionat ofensivă clujeană, dar CSM s-a desprins decisiv la 3 goluri în minutul 57. Scorul final a fost 23-37 în favoarea bistrițenelor.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Senocico (6), Berbece (5) și Lazăr (4) pentru "U", iar de la CSM s-au remarcat Tetean și Rodriguez (ambele 7).

Următorul meci pentru "studente" va fi împotriva echipei HCM Râmnicu Vâlcea, în deplasare, în 5 martie.

Comenteaza