“U” Cluj, o nouă înfrângere în Liga Florilor

“U” Cluj, o nouă înfrângere în Liga Florilor
| Foto: foto facebook.com/uclujhandbal

Echipa de handbal feminin a fost învinsă, în deplasare, de HCM Râmnicu Vâlcea, scor 34-27.

“U” a început slab meciul din Sala “Traian”, iar clujencele au reușit primul gol abia după primele 5 minute de joc. Totuși, echipele au mers cap la cap până la jumătatea reprizei, când vâlcencele s-au distanțat la 5 goluri. Deși, pe final de repriză, “studentele” s-au apropiat la două goluri, diferența de cinci a fost refăcută în ultimul minut. Poarta Universității nu a funcționat foarte bine, iar soluțiile ofensive au lipsit. Singurele jucătoare care s-au remarcat în atac au fost Senocico și Lazăr cu 4, respectiv 3 goluri. Scorul pauzei a fost 16-11.

Repriza secundă a început identic cu prima parte, iar clujencele au avut, din nou, cinci minute de secetă în ofensivă. Jocul a fost unul cursiv și s-a marcat aproape la fiecare fază, dar elevele lui Alin Bondar nu au putut să revină pe tabelă. Spre final, oboseala a făcut diferența, iar vâlcencele s-au impus cu 34-27.

Principalele marcatoare pentru “U” au fost Senocico (10 goluri), Boian (5), Lazăr și Petruș (ambele 4). De la gazde s-au remarcat Florică (7), Glibko (6), Gavrilă și Vasileuskaya (ambele 4).

“Studentele” vor juca sâmbătă, 10 martie, pe teren prorpiu, împotriva formației CSM Slatina.

Comenteaza