”U” Cluj a remizat cu CFR 2. Echipa lui ”Papi” a fost egalată pe final

”U” Cluj a remizat cu CFR 2. Echipa lui ”Papi” a fost egalată pe final
Universitatea Cluj a remizat cu CFR 2, scor 1-1, sâmbătă, pe Cluj Arena, în prima etapă din Liga a III-a.

Dorin Goga a fost aproape de a deschide scorul în prima repriză. Atacantul ”Șepcilor roșii” a șutat puternic din careu, dar balonul a fost reținut de Adrian Rus (25). Călin Albuț a respins apoi în corner un balon venit dintr-o lovitură liberă a oaspeților (44).

Până la urmă, Universitatea Cluj a făcut 1-0. Dorin Goga a transformat impecabil o lovitură liberă de la aproximativ 25 metri (58). Tot Goga putea dubla avantajul ”studenților”, când a tras în brațele lui Rus, după o pasă a lui Lemac (78). Hațiegan l-a încercat și el pe Rus cu un șut de la distanță, dar goalkeeperul lui CFR 2 a respins mingea în corner. Când partida părea să se îndrepte către o victorie a Universității, Alexandru Petruș a restabilit egalitatea pentru ”feroviari” cu o lovitură de cap (88).

În urma acestui rezultat, ”U” Cluj ocupă locul 9 în Seria a cincea din Liga a III-a, cu un punct. CFR 2 este pe 8, având același punctaj. 

”Alb-negrii” au fost susținuți de 6.200 suporteri la primul meci din acest campionat.

FC Universitatea Cluj - CFR Cluj II 1-1 (0-0)

Au marcat: Goga (58)/Petruș (88)

"U" Cluj: Albuţ - Takacs, Abrudan, Onicaş, Irimie (R. Moldoveanu 46) - Giurgiu (cpt.), Micaş - Hordouan (Haţiegan 81), Goga, Rz. Greu (B. Lemac 76) - Lemnaru (Oct. Ursu 53)
Rezerve neutilizate: Dinu, Manu, Cordoş
Antrenor: Marius Popescu

CFR 2: Rus - Roş, Horj, Bereki (C), Al. Chiriţă (Băican 64) - Hetea (Ster 53), Petruş, Giurgean, C. Petruş (Pârv 53) - Pop, Cazan
Rezerve: Farcaş, Coţi, Dat, Petrila
Antrenor: Gheorghe Barbu

Teren: Cluj-Arena

Asistență: 6.200

Comenteaza