”U” Cluj luptă pentru semifinalele Cupei României. ”Așteptăm fanii, sunt cei mai frumoși din țară”

”U” Cluj luptă pentru semifinalele Cupei României. ”Așteptăm fanii, sunt cei mai frumoși din țară”
”U” Cluj va evolua duminică, de la ora 15:00, împotriva celor de la Vulturul Real Fundătura (Liga a V-a), în cadrul sferturilor Cupei României pe județ.

Întâlnirea va avea loc pe terenul sintetic din Iclod, acolo unde elevii lui Marius Popescu au jucat un meci amical în toamna anului trecut, cu ocazia inaugurării bazei sportive din comună. Înaintea acestui duel, atacantul "studenților", Iuliu Hațiegan, a făcut un apel către fanii echipei.

"Ne așteaptă un meci dificil, echipa din Fundătura va fi și ea motivată, dat fiind faptul că va evolua împotriva "Șepcilor roșii". Noi jucăm toate partidele la victorie, indiferent că ele sunt amicale sau oficiale, așa că duminică ne așteptăm să obținem un nou succes.

Ne dorim să ajungem cât mai departe în Cupa României, o tratăm cu multă seriozitate. Așteptăm fanii în număr cât mai mare la Iclod, să fie din nou la înălțime și să nu uite că sprijinul lor contează enorm pentru noi. Sunt cei mai frumoși din țară și nu ai cum să nu-i iubești", a declarat Hațiegan pentru fcuniversitateacluj.ro.

În faza a II-a a competiției, "studenții" s-au impus anul trecut cu 5-1, pe Cluj Arena, cu Sticla Arieșul Turda. Semifinalele sunt programate în luna mai, iar finala, după ultima etapă a campionatului, la început de iunie. Hațiegan (19 ani) este al treilea golgheter al ”Șepcilor roșii” din actuala ediție a Ligii a IV-a, cu 14 reușite.

Comenteaza