”U” Cluj primește vizita Viitorului Ghimbav. Trei zile mai târziu, ”studenții” joacă în Cupă

”U” Cluj primește vizita Viitorului Ghimbav. Trei zile mai târziu, ”studenții” joacă în Cupă
Universitatea Cluj va evolua împotriva Viitorului Ghimbav, sâmbătă, pe Cluj Arena, în etapa a șasea din Liga a III-a.

Înaintea duelului cu formația brașoveană, "Șepcile roșii" ocupă locul 6 în Seria a V-a, având 7 puncte. Etapa trecută, echipa lui Adrian Falub a învins cu 3-0 Performanța Ighiu. Viitorul Ghimbav este pe 12, cu doar 3 puncte. Prima victorie a obținut-o chiar în etapa trecută, 4-2 contra Unirii Tășnad, formație care acum două săptămâni producea primul eșec al "studenților" după un an de invincibilitate.

"Întâlnim o echipă din subsolul clasamentului, care nu prea a făcut puncte. Dar important e ce facem noi în teren, să ne creem ocazii și să înscriem. Asta e cel mai important, să câștigăm meciul. Trebuie să fim atenți, pentru că orice e posibil. Am pățit-o o dată și nu vrem să se întâmple și a doua oară", a declarat căpitanul lui "U" Cluj, Gabriel Giurgiu.

Ghimbavul anunță însă că nu le va face viața ușoară clujenilor.

"Noi ne-am acomodat mai greu în acest început de campionat. E o echipă nouă, pe care am format-o într-o săptămână. Din cei 20 de jucători cu care am promovat sezonul trecut, nu a mai rămas niciunul. Dar vom merge cu mult entuziasm la Cluj. "U" e favorită de departe. Dar sunt convins că va fi o partidă frumoasă și că le vom pune probleme ", a spus antrenorul Viitorului, Vasile Solomon, la începutul săptămânii.

La trei zile după duelul cu Ghimbav, "U" Cluj va evolua în Cupa României împotriva Olimpiei Satu Mare (liga a doua). Miza jocului este extrem de important. Învingătoarea va accede în 16-imi, fază unde intră în competiție echipele din Liga 1. Partida e programată marți, de la ora 16:00, pe Cluj Arena.

"Ne dorim să mergem mai departe, dar sigur va fi mai greu decât la meciul de sâmbătă. Din câte am văzut, au învins-o pe UTA în ultimul meci (1-0, n. red.). Dar sper să ajungem cât mai departe în Cupă, să întâlnim echipe din Liga 1, așa vom afla și noi la ce nivel ne situăm", a mai zis Giurgiu.

FC Universitatea Cluj - Viitorul Ghimbav se joacă sâmbătă, de la ora 16:00, pe Cluj Arena. Biletele costă 10 lei la peluză, 12 lei la Tribuna a 2-a și 40 de lei la VIP (Tribuna 1, etajul 3), în timp ce elevii, studenții și pensionarii vor plăti 1,9 lei (doar cu buletinul de identitate și carnetul de elev / student, vizat la zi, respectiv talonul de pensie).

Octavian Abrudan nu va evolua în partida de sâmbătă. El nu a jucat în partida precedentă, cu Performanța Ighiu, din cauza unei accidentări. Fundașul de 33 ani s-a refăcut, dar va fi menajat de Falub pentru întâlnirea cu Olimpia Satu Mare, din turul 4 al Cupei României.

Comenteaza