”U” Cluj se bate în Cupă cu o contracandidată la promovare. Antrenorul Comunei Recea: ”Ne vom vinde scump pielea”

”U” Cluj se bate în Cupă cu o contracandidată la promovare. Antrenorul Comunei Recea: ”Ne vom vinde scump pielea”
FC Universitatea Cluj va evolua împotriva Comunei Recea, miercuri, de la ora 16:30, pe Cluj Arena, în turul trei al Cupei României. Cele două formații se vor întâlni și în actuala ediție din Liga a III-a.

"Șepcile roșii" au trecut de Voința Cetate în prima rundă, scor 7-0. În faza următoare, echipa antrenată de Marius Popescu s-a calificat la masa verde după retragerea Viitorului Ulmeni. De partea cealaltă, Comuna Recea a câștigat clar duelul cu Progresul Șomcuta Mare, scor 10-2.

Miza partidei de miercuri este mare. Învingătoarea ar mai avea un singur tur de disputat până la 16-imile Cupei României. Acolo vor intra în competiție formațiile din Liga 1.

"U" Cluj și Comuna Recea se vor întâlni și în Liga a III-a. Maramureșenii îi văd favoriți pe "studenți" la promovare, dar și-au propus și ei obiective îndrăznețe.

"Ne așteaptă un meci foarte greu. "U" Cluj e mult mai experimentată decât noi. Au jucători de calitate, experimentați și au prima șansă la promovare în Liga a III-a. Dar mergem să facem un joc bun și sper să iasă un spectacol fotbalistic. Ne vom vinde scump pielea", a spus antrenorul secund al Comunei Recea, Ovidiu Mic, pentru ZIUA de CLUJ.

Maximum de puncte în campionat

Viitoarea adversară a Universității stă foarte bine în campionat. Maramureșenii au câștigat toate cele trei partide disputate până acum: 1-0 cu Gaz Metan 2, 3-0 în fața Unirii Alba Iulia, respectiv 2-1 pe terenul lui CS Iernut. Comuna Recea oocupă locul 2 în Seria a V-a, cu 9 puncte, fiind la egalitate cu liderul Industria Galda.

"U" Cluj este pe 6, cu 4 puncte. "Alb-negrii" au debutat în Liga a III-a cu o remiză în fața lui CFR 2, scor 1-1, dar au câștigat apoi cu 4-0 la Unirea Dej. Runda trecută, elevii lui "Papi" au stat.

"Avem maximum de puncte și asta ne dă încredere. Echipa a jucat destul de bine până acum. Dar ne așteaptă un meci greu la Ighiu. Luăm totul pas cu pas. Alin Bota, Urs Emilian și Giurgiu Valer sunt cei mai experimentați jucători din lotul nostru. Primul a evoluat în trecut la CFR 2, iar ceilalți au jucat în Liga a II-a cu FCM Baia Mare. Restul fotbaliștilor sunt tineri născuți în 97, 99 și 2000", a adăugat tehnicianul maramureșenilor.

"Obiectivul echipei, locurile 1-4"

Comuna Recea țintește locurile fruntașe din campionat, 1-4. Gruparea maramureșeană devine, astfel, una dintre contracandidatele Universității la promovare.

"Obiectivul echipei este să terminăm între locurile 1-4. Pentru că avem jucători tineri. Noi facem tot ce putem, dar depinde și de jucători. Fără dorință și determinare din partea lor nu se poate. În acest sezon se vor bate la primele locuri "U" Cluj, noi, Metalurgistul Cugir, Performanța Ighiu și Industria Galda. CFR 2 și Gaz Metan 2 vor avea și ele un cuvânt de spus", a completat Ovidiu Mic.

FC Universitatea Cluj - ACS Comuna Recea se joacă miercuri, de la ora 16:30, pe Cluj Arena.

Biletele de intrare costă 10 lei la peluză, 1,9 lei pentru elevi / studenți / pensionari (doar cu buletinul de identitate și carnetul de elev / student, vizat la zi, respectiv talonul de pensie), 12 lei la Tribuna a II-a și 40 de lei la VIP (Tribuna I, etajul 3). Abonații au acces la această partidă în baza cardului de abonament.

Comenteaza