”U” Cluj a mai adus un portar tânăr! Vrea să debuteze pe Cluj Arena, cu stadionul plin

”U” Cluj a mai adus un portar tânăr! Vrea să debuteze pe Cluj Arena, cu stadionul plin
| Foto: Facebook U Cluj

Tânărul portar Dragoș Jișa a semnat cu "Universitatea" Cluj. Acesta şi-ar dori să debuteze chiar pe stadionul emblemă al clubului clujean, pe Cluj Arena, iar stadionul să fie plin.

Universitatea Cluj a fost printre cele mai active echipe din Liga 2 pe piața transferurilor, dar continuă să facă îmbunătățiri de lot. Chiar dacă fereastra de achiziții s-a închis de ceva timp, ardelenii au anunțat că i-a fost oferit un contract portarului Dragoș Jișa (18 ani), care se pregătea cu echipa de ceva timp, a scris liga2.prosport.ro

De câteva luni era la antrenamentele lui Erik Lincar fotbalistul de 18 ani, iar acum șeful băncii tehnice a ”studenților” a decis că merită să-i fie propusă o înțelegere. Dragoș Jișa este născut la Turda, dar a făcut junioratul și la FCSB.

”FC Universitatea Cluj a perfectat transferul goalkeeperului Dragoș Jișa (18 ani). Portarul originar din Turda, ce se antrenează de câteva luni alături de lotul condus de Erik Lincar, este nerăbdător să debuteze în poarta lui U”, se arată în comunicatul emis de Universitatea Cluj.

Dragoș Jișa a oferit și o scurtă declarație după ce ”U” Cluj i-a propus contractul. Acesta spune că deja se antrena cu băieţii de la "U" şi că se simte foarte bine alături de ei. "E un grup foarte unit, care m-a primit foarte bine. Am avut momente frumoase alături de ei, chiar dacă nu am fost oficializat și mi-am dorit foarte mult să rămân aici. (...) Aș vrea să debutez pe Cluj Arena, iar stadionul să fie plin, într-un meci cu o încărcătură puțin mai mare", a spus Dragoş Jişa. 

Portarul nou de la "U" Cluj are un mesaj şi pentru suporterii Universității Cluj: "Să fie alături de noi, să ne încurajeze în continuare, să ne susțină necondiționat și eu sunt foarte încrezător că la final vom duce obiectivul la bun sfârșit”.

Înainte de startul etapei a 11-a, ”U” Cluj ocupă locul 2 în Liga 2, cu 24 de puncte, cu un punct peste locul 3, Concordia Chiajna. Următoarea partidă pentru ardeleni este programată duminică, acasă, cu Unirea Dej. Dejenii sunt pe locul 11, cu 12 puncte. Confruntarea nu va fi una uşoară, în condițiile în care în iulie cele două au jucat două partide de verificare. Ambele au fost câștigate de Unirea Dej, cu 4-1 și 2-0.

Comenteaza