”U” Cluj, victorie la scor de neprezentare cu Performanța Ighiu. Final cu scandal

”U” Cluj, victorie la scor de neprezentare cu Performanța Ighiu. Final cu scandal
FC Universitatea Cluj a trecut cu 3-0 de Performanța Ighiu, sâmbătă, pe Cluj Arena, în etapa a cincea din Liga a III-a.

Pe o vreme ploioasă și rece, oaspeții au beneficiat de un penalty (26). Călin Albuț a fost însă la post și scorul a rămas egal. Replica Universității nu a întârziat să apară. Dorin Goga a executat o lovitură liberă de la peste 20 metri, dar mingea a fost respinsă de Sporea. Balonul a ajuns apoi la Gurgiu, care a șutat, însă și de această dată portarul albaiulienilor a fost la post. 

Pe finalul primei părți, ”U” Cluj a străpuns apărarea Performanței, și Rareș Takacs a făcut 1-0 (44). În actul secund, Hațiegan a majorat avantajul ”Șepcilor roșii” cu un șut la colțul lung (62). Echipa lui Adrian Falub nu s-a oprit aici, iar nou intratul Florescu a înscris pentru 3-0 cu un șut superb la vinclu (82). A fost prima sa reușită după întoarcerea la Cluj.

Finalul partidei a fost însă tensionat. Hațiegan a intrat prin alunecare și l-a faultat pe portarul oaspeților, Sporea. Arbitrul a dictat fault în atac și apoi a urmat un schimb de replici între ambii jucători. Florescu a intervenit și el, iscându-se astfel un scandal general. Centralul nu a mai stat pe gânduri și le-a arătat cartonașul roșu lui Florescu și Sporea.

După victoria de sâmbătă, Universitatea ocupă locul 6 în Liga a III-a, cu 7 puncte. Performanța Ighiu este pe 7, având același punctaj. Lierul seriei este Metalurgistul Cugir, cu un total de 12 puncte.

Universitatea Cluj - Performanța Ighiu 3-0 (1-0)

Cartonașe roșii: Florescu/Sporea

Au marcat: Takacs (44), Hațiegan (62), Florescu (82)

"U" Cluj: Albuț - Takacs (84, Chiș), Cordoș, Onicaș, Manu - Giurgiu (C), Micaș (74, Hordouan) - Ursu (61, Florescu), Goga (89, Greu), Moldoveanu - Hațiegan

Performanța Ighiu: Sporea - Câmpean, Potopea, Iclănzan, Medeşan - Circov (84, Istrate), Bucur - Fetiţa, Hidișan (76, Unguru), Tineiu (67, Seiwerth) - Oara

Stadion: Cluj Arena

Comenteaza