”U” Cluj vs Real în Cupa României

”U” Cluj vs Real în Cupa României
”U” Cluj va întâlni Vulturul Real Fundătura, duminică, 23 aprilie, în sferturile Cupei României pe județ.

Viitoarea adversară a "Șepcilor roșii" ocupă locul 4 în liga a cincea clujeană, zona Gherla, cu 45 puncte. Universitatea Cluj este lider autoritar în Liga a IV-a, cu 58 puncte, fiind aproape sigură de câștigarea seriei.

"Începe competiția premergătoare fazei naționale. Vrem să ne facem treaba. Cei de la Fundătura organizează meciul, fiind clubul din ligă inferioară", a declarat antrenorul "studenților", Marius Popescu, pentru ZIUA de CLUJ.

Echipa sa nu va avea joc de campionat în această săptămână. Partida cu Viitorul Mihai Georgescu, care ar fi trebuit să se dispute în weekend, a fost jucată în devans pe 8 martie. Etapa trecută, "U" Cluj s-a impus la limită pe terenul Olimpiei Gherla, scor 1-0. Unica reușită a fost semnată de Dorin Goga, în minutul 88.

Marți, trupa lui ”Papi” și-a desfășurat primul antrenament după mini-vacanța de Paște, anunță pagina oficială de facebook a clubului.

Partida dintre "U" Cluj și Vulturul Real Fundătura se joacă duminică, de la ora 15:00, la baza sportivă din comuna Iclod. Întâlnirea va conta pentru sferturile Cupei României pe județ. Câștigătoarea competiței se va califica în faza națională a Cupei României 2017-2018.

Comenteaza