“U” dă lovitura verii pe piața transferurilor! Bogdan Vătăjelu a semnat cu “studenții”

“U” dă lovitura verii pe piața transferurilor! Bogdan Vătăjelu a semnat cu “studenții”

Universitatea l-a convins pe fundașul stânga să vină la Cluj. Vătăjelu mai avea oferte de la FCSB, Rapid și din zona arabă.

“Am mutat din nou pe piața transferurilor și l-am adus pe Cluj Arena pe unul dintre cei mai valoroși fundași stânga din Superliga. Bogdan Vătăjelu este, începând de astăzi, jucătorul echipei noastre. Bine ai venit la “U”, Bogdan!”, a anunțat clubul clujean pe site-ul oficial.

Bogdan Vătăjelu are 190 de meciuri la nivelul primei ligi din România, toate în tricoul celor de la CS Universitatea Craiova, formație alături de care a cunoscut și cele mai importante succese din carieră. În tricoul oltenilor, Vătăjelu a câștigat Cupe României în sezonul 2020/2021 și Supercupa României la începutul sezonului următor.

Un an și jumătate la cea mai titrată echipă din Cehia

La mijlocul sezonului 2017/2018, Vătăjelu era transferat de Sparta Praga, cea mai importantă echipă din fotbalul ceh. A jucat în 39 de meciuri pentru Sparta, marcând un gol și oferind nu mai puțin de 11 pase de gol.

În Cehia, fundașul stânga a mai evoluat sub formă de împrumut la FK Jablonec, unde a bifat 14 partide și două goluri.

Totodată, Bogdan Vătăjelu (30 de ani) a strâns două prezențe sub tricolor. A debutat într-o victorie, 2-1, cu Republica Moldova de pe 14 februarie 2015, meci în care a bifat și un assist. A revenit la națională anul trecut, jucând într-un meci cu Slovenia pierdut de „tricolori” cu 2-1.

Comenteaza