“U” NTT DATA Cluj, eșec la 0 cu CSM Medgidia

“U” NTT DATA Cluj, eșec la 0 cu CSM Medgidia
| Foto: u-cluj.ro

Formația clujeană a suferit o nouă înfrângere în campionat, scor 0-3, în fața voleibalistelor de la CSM Medgidia

După înfrângerea cu CSM Alba Blaj, “U” NTT DATA a suferit un nou eșec în Divizia A1, 0-3, în compania formației CSM Medgidia. Principalele marcatoare ale echipei clujene au fost Melinda Hușanu și Maria Badea, cu 7, respectiv 6 puncte.

“La meciul cu Blajul am fost surprinsă deoarece nu m-am așteptat ca fetele să intre așa motivate și să joace cu atâta dorință și determinare. Din păcate jocul diferă de la un meci la altul iar cu Medgidia probabil că a fost o presiune mai mare pe ele fiindcă știau că trebuie să joace mult mai bine și să facă o minune. Medgidia are un joc foarte rapid, noi nu am servit suficient de puternic încât să le putem în dificultate.

În schimb ele au servit bine astfel încât noi nu am reușit să construim. Din păcate pe trei din echipă nu ne-am putut baza fiind nevoită să le schimb. Au jucat Raluca, Cauc și Nati, care au avut o dorință mai mare de joc. Setul 3 a fost mult mai echilibrat, am sperat să-l câștigăm, dar Medgidia a avut forță mai mare de atac și blocaj”, a declarat antrenoarea echipei clujene, Lili Bogendorfer.

Următoarele meciuri pentru “U” NTT DATA Cluj sunt programate în București, în perioada 2-4 aprilie. În capitală, “studentele” se vor duela cu CSM Lugoj, Rapid București și CSU Medicina Târgu Mureș.

Comenteaza