"U" nu s-a vândut încă. Falimentul bate cu putere la uşă

La procesul de joi, de la Tribunalul Botoşani, Universitatea nu a putut să dovedească faptul că s-ar fi făcut vreun transfer de acţiuni.

Anunţata vânzare a clubului de fotbal Universitatea către italienii de la Nilor Group nu este nici pe departe tranşată. Joi, la Tribunalul Botoşani, avocaţii clubului nu au putut dovedi că tranzacţia ar fi avut loc.

Procesul de joi viza cererea de intrare în faliment a Universităţii, solicitată de fostul antrenor Ionel Ganea, respectiv de foştii jucători Neag, Dolha şi Borza. Potrivit avocatei lui Ganea, Cosmina Heffler-Anca, judecătorul a rămas în pronunţare.

„S-a încercat de către cei de la Universitatea să se obţină un nou termen de judecată, cu înfăţişarea părţilor, dar judecătorul nu a acceptat, pentru că nu s-au adus probe că s-ar fi efectuat vreun transfer de acţiuni sau s-ar fi contractat vreun împrumut.

Judecătorul sindic a considerat că s-au acordat destule termene în ultimele şase luni şi a rămas în pronunţare pentru 26 mai, când verdictul va fi publicat pe portalul instanţelor. Până atunci, Universitatea are posibilitatea să îşi achite toate creanţele. Noi suntem mulţumiţi, considerăm decizia corectă, având în vedere evoluţia dosarului", a declarat Cosmina Heffler-Anca.

Ionel Ganea are de recuperat 88.000 de euro de la clubul alb-negru. Sumele reclamate de Neag, Dolha şi Borza sunt mult mai mici.

Administratorul judiciar al clubului, Marieta Anastasescu, nu a răspuns la telefon.

Comenteaza