Uioreanu: Cupa Davis revine la Cluj pentru că e sprijinită de oamenii de afaceri. "Au strâns 100.000 euro într-o oră"

Uioreanu: Cupa Davis revine la Cluj pentru că e sprijinită de oamenii de afaceri.
Preşedintele Consiliului Judeţean din Cluj, Horea Uioreanu, trage spuza la oala lui, după ce federaţia de tenis a anunţat ieri că meciul de Cupa Davis cu Olanda va avea loc la Cluj: decizia are la bază disponibilitatea oamenilor de afaceri din Cluj de a sprijini financiar evenimentul, spune el.

„Decizia Federaţiei Române de Tenis are la bază disponibilitatea manifestată de reprezentanţii mediului de afaceri clujean de a sprijini financiar acest eveniment sportiv extrem de important pentru judeţul Cluj", a spus Uioreanu într-un comunicat de presă. "Chiar dacă la baza acestei decizii au stat inclusiv excelenta organizare şi condiţiile pe care Clujul le-a oferit cu ocazia precedentelor două întâlniri, cele cu Finlanda şi, respectiv Danemarca, hotărâtoare a fost, de data aceasta, reacţia extrem de promptă şi susţinerea pe care mediul de afaceri clujean s-a declarat interesat să o acorde în acest sens". Uioreanu le mulţumeşte "tuturor reprezentanţilor acestor companii de renume ale judeţului" în această direcţie. "Cu certitudine, vizibilitatea internaţională pe care ne-o va aduce acest nou eveniment sportiv de prim rang, va genera efecte pozitive la nivelul întregii societăţi clujene", adaugă preşedintele CJ Cluj.

Din dorinţa organizării acestei competiţii sportive la Cluj, Uioreanu a găzduit sâmbătă la complexul Univers T, al Consiliului Judeţean, o întâlnire între reprezentanţi ai mediului de afaceri din judeţul Cluj şi cei ai Federaţiei Române de Tenis. Iniţiativa a vizat disponibilitatea oamenilor de afaceri clujeni şi nu numai de a se implica în desfăşurarea tot la Cluj a meciului de Cupa Davis dintre echipele României şi Olandei şi a primit un răspuns favorabil din partea acestora.

Meciul de Cupa Davis dintre România şi Olanda va avea loc între 5 şi 7 aprilie.

UPDATE Uioreanu spune că mediul de afaceri a strâns suma necesară organizării meciului într-un timp foarte scurt. "Au participat câţi au participat, dar au strâns 100.000 euro într-o oră", a spus el.

Comenteaza