Ultimul meci de la Cluj le-a dat speranțe ”tricolorilor”: Putem repeta această prestație

Ultimul meci de la Cluj le-a dat speranțe ”tricolorilor”: Putem repeta această prestație
Utimul meci jucat de Națională la Cluj, când România a câștigat amicalul cu Chile, le-a dat speranțe ”tricolorilor” pentru jocurile rămase din preliminariile CM 2018.

Pe 13 iunie, Naționala României a obținut prima victorie în meciurile disputate la Cluj. Elevii lui Christoph Daum au trecut cu 3-2 de Chile, pe Cluj Arena, într-o partidă de pregătire. Campioana Americii de Sud a condus cu 2-0, după golurile marcate de Vargas (8) și Valencia (18), dar "tricolorii" au întors rezultatul prin Stancu (31), Stanciu (60) și Băluță (83).

Integralist în duelul cu chilienii, mijlocașul Răzvan Marin (21 ani) este convins că România poate repeta prestația de atunci și în ultimele partide din preliminariile CM 2018.

"Am făcut o partidă foarte bună la Cluj, reușind să întoarcem scorul. Eu cred că putem repeta prestația pentru că avem jucători valoroși în echipa noastră care pot face diferența", a spus fiul lui Petre Marin pe frf.ro.

Pe 1 septembrie, reprezentativa României va evolua pe Arena Națională împotriva Armeniei. 3 zile mai târziu, "tricolorii" se vor deplasa în Muntenegru. În tur, Naționala antrenată de Christoph Daum a trecut cu 5-0 de Armenia (singura victorie din actuala campanie) și a remizat 1-1 cu Muntenegru la Cluj.

România ocupă locul 4 în grupa de calificare, cu 6 puncte, având șanse mici ca să mai prindă Mondialul din Rusia. "Tricolorii" sunt la 4 puncte de locul secund, care poate duce la baraj, și la 10 de liderul Polonia. În acest moment, România nu are altă variantă decât să bată în următoarele două jocuri, dar să aștepte și rezultatele din celelalte confruntări. În ultima partidă din preliminarii, România a cedat cu 1-3 în Polonia.

"Vreau să câștigăm ambele meciuri pentru că sunt foarte importante pentru viitorul nostru. Din păcate, șansele de calificare sunt mici, dar, chiar și așa, ne dorim victoriile", a adăugat Răzvan Marin.

Naționala va încheia campania pentru Cupa Mondială în luna octombrie, când va întâlni selecționatele din Kazakhstan (5 octombrie, acasă) și Danemarca (8 octombrie, deplasare).

Comenteaza