Video Un nou nume mare vine la Cluj-Napoca. O legendă a lui Juventus va juca la meciul de retragere al lui Mutu

Un nou nume mare vine la Cluj-Napoca. O legendă a lui Juventus va juca la meciul de retragere al lui Mutu
| Foto: goodfon.com

După Francesco Totti, Andrea Pirlo sau Gennaro Gattuso, un alt campion mondial și-a anunțat prezența la Cluj-Napoca vara viitoare pentru jocul organizat de Sports Festival. 

Partida de retragere a lui Adrian Mutu, care se va disputa pe Cluj Arena, atrage din ce în ce mai multe nume importante din fotbalul italian și nu numai. După Totti, Pirlo, și Gattuso, un alt campion mondial cu “Squadra Azzurra” și-a anunțat prezența la Cluj-Napoca. Este vorvba despre Alessandro Del Piero, cel care a împărțit vestiarul cu Adrian Mutu la Juventus, în sezonul 2005-2006.

Fostul decar al “Bătrânei Doamne” și-a încheiat cariera în 2015, după aproaep 800 de meciuri pentru echipele de club Padova, Juventus, Sydney FC și Delhi Dynamos. În plus, Del Piero a reprezentat de 91 de ori naționala Italiei pentru care a înscris 27 de goluri. Fostul atacant este cel mai important marcator din istoria lui Juventus, cu 290 de goluri, dar și deținătorul de recordului de prezențe all-time, 705.

De-a lungul carierei, Alessandro Del Piero a cucerit șapte titluri de campion al Italiei, o LIgă a Campionilor și un titlu mondial alături de naționala Italiei.

Partida de retragere a lui Adrian Mutu va avea loc în 13 iunie 2020, pe Cluj Arena, când se vor înfrunta echipa României și echipa Starurilor lumii. Din reprezentativa tricolor vor face parte, printre alții, MIrel Rădoi, Ciprian Marica sau Lucian Sânmărtean, în timp ce de partea cealaltă vor evolua Francesco Totti, Andrea Pirlo, Gennaro Gattuso, Sebastien Frey și Alessandro Del Piero.

Comenteaza