Unguruşan crede că suporterii Universităţii pot face diferenţa

Unguruşan crede că suporterii Universităţii pot face diferenţa
Fundaşul Universităţii crede că suporterii "U" Cluj pot face diferenţa, indiferent de preţul biletelor.

Unguruşan este de părere că preţul biletelor nu va afecta neapărat suporterii Universităţii, ci clujenii care vor să vină la meci. "E meciul cu numărul 13 în Liga I. Sperăm să fie cu ghinion pentru ei. Va fi urât, vă daţi seama că nu oricine îşi permite să dea atâţia bani pe un bilet. E un rău care-l fac clujenilor, nu neaparat fanilor lui "U". Noi aveam un atu important, suporterii... acum sper să vină, totuşi. Cu siguranţă nu va fi stadionul plin", a declarat Bogdan Unguruşan.

"În mod normal la un derby sunt cozi la bilete, dar, cum am zis, ei încearcă să taie tot ca să-şi creeze un atu. Dacă nu puneau preţurile astea, mai mult de jumătate stadionul era cu "U". Sunt convins că în teren vor da toţi totul, iar noi vom încerca să ne răzbunăm cumva pe ei", spune fundaşul.

Unguruşan a mai adăugat că nu ştie care sunt cei mai periculoşi jucători şi că pe el îl interesează doar ce va face echipa lui pe teren, mai ales că toate derby-urile sunt echilibrate şi toată lumea dă totul.

"Cred că la meciul acesta nu contează prima, nici nu am vorbit. Vom juca pentru suporteri, nu pentru bani!" a precizat fotbalistul.

Comenteaza